Saznajte nedeljni horoskop: 5. april – 11. april za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Ovnovi u vezi, otkrićete da vam zapravo čini mnogo dobrog što morate da razmišljate o osnovnim životnim potrebama jer vas nebesko poravnanje dovodi do dubljeg razumevanja šta posvećenost zaista znači – i bilo bi dobro da naučite ovu lekciju. Umesto da preispitujete postupke i motive partnera, pozabavite se samoanalizom. Sa druge strane, ovo nije period za važne odluke; pokažite smirenost i strpljenje. Slobodni Ovnovi žive za proleće – uz sunce i toplije vreme se bude, pa su željni društva, izlazaka i putovanja. Iskoristite ovu pozitivnu energiju za sve aktivnosti koje vas raduju.

POSAO: Pripremite se za poslovne probleme koje ćete možda morati odmah da rešite. Prosperitet zahteva da budete taktični i da ne pričate previše, posebno kada su u pitanju vaše nove ambicije i ideje. Ostanite u zadatim okvirima i prilagodite se situaciji na kreativan način, pa ćete napredovati u karijeri.

ZDRAVLJE: Radite na sebi, uravnotežite se, bavite se psihoanalizom, razotkrijte neke obrasce – u ovom periodu to je način da očuvate zdravlje i integritet.

2 bik Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Slobodni Bikovi, pred vama su povoljne okolnosti za romansu, za novo poglavlje, a ako već imate partnera, moguće je da ćete ostvariti zajednička dostignuća ili ćete proslaviti uspeh svoje voljene osobe. Život je neprekidan niz promena i sigurno je da će se jedan deo isplatiti. Osećate se sigurno u partnerovom prisustvu, dok solo Bikovi uživaju u flertu i zabavi – vrlo je izvesno da je posredi radost i nada proleća.

POSAO: Kontrolišite svoje emocije, kako na radnom mestu ne bi došlo do prepirke bez potrebe. Mogući su finansijski gubici i neuspeh vaših aranžmana ako niste dovoljno fleksibilni i ako se slažete sa bilo kojim predlogom. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

ZDRAVLJE: Više brinete o drugima, nego o sebi, ali to sada morate hitno da promenite – da biste brinuli o drugima, morate ostati zdravi i snažni.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Neizvesnost na polju partnerskih odnosa. Možete doći do interesantnih otkrića o sebi i o načinima na koje vam je partner pomogao u suočavanju i ličnom razvoju – i to uopšte nije prijatno. Trenutna astralna energija može poremetiti neke od vaših najbolje pripremljenih planova, ali za to može postojati vrlo dobar razlog. Slobodni Blizanci, budite oprezni kad upoznajete nove ljude jer ste u vlasti emocija i vaša procena nije ispravna. Moguće je da ćete uskoro promeniti stav prema određenoj osobi, koju dosad niste posmatrali na romantičan način.

POSAO: Promene koje vam uskoro mogu koristiti otkriće nove mogućnosti za priznanje. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Bićete iznenađeni finansijskim uspehom postignutim kroz davno završene zadatke. Ovo je vreme u kom vaše organizacione sposobnosti, kao i humanost i posvećenost, dolazi do izražaja.

ZDRAVLJE: Odgovorni ste i disciplinovani, samo pokušajte da se ne nervirate zbog onih koji nisu. Čuvajte sebe, to je dovoljno.

4 rak Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Rakovi u partnerskom odnosu imaće šanse da poboljšaju zajednički život, jer je vreme da budu praktični, pragmatični, pa će im se veza uglavnom odnositi na stabilizaciju finansijskog stanja. Vreme je da sagledate sebe očima drugih i razmislite da li biste nešto promenili u svom ponašanju. Ako imate planove o kojima ozbiljno treba da razgovarate sa partnerom, morate biti uviđavni i iskreni u tome šta očekujete. Slobodni Rakovi, bilo koja vrsta putovanja na kratke udaljenosti biće plodonosna – na više nivoa. Ako vam je početno neprijatno da se vidite sa određenom osobom na piću, nemojte se siliti – ništa nikome niste dužni.

POSAO: Možete izazvati gubitke u poslu ako ne možete da potisnete svoje nestrpljenje. Ne rizikujte i budite mirni, koliko god da ne odobravate ono što se dešava oko vas – i čekajte povoljan trenutak da načinite promenu, koja trenutno može izgledati nesigurno i zastrašujuće, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Sledite svoje srce, a novac i prilike će uslediti prirodno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, uprkos dnevnim izazovima. Nemojte san i redovnu ishranu stavljati u drugi plan, već se organizujte prema tome.

5 lav Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Ako je partner nervozan, ostanite smireni, ako je nesiguran, pružite mu stabilnost, budite oslonac u svakom trenutku, pokažite toleranciju i razumevanje. Pričajte o svemu bez ustezanja – iskrenost je ono što odnos čini trajnim. Ako pronađete model u kome možete oboje da funkcionišete, napredovaćete u odnosu. Zvezde poručuju da je ovo povoljan period za slobodne Lavove, koji zrače jedinstvenom energijom i šarmom, privlačeći potencijalne partnere u svoj radijus.

POSAO: Ne prepuštajte se ljutnji i frustraciji, usredsredite se na ono konstruktivno u datim okvirima. Možda ćete biti u poziciji da diskutujete i borite se za svoje stavove i zastupate svoje predloge i rešenja – budite istrajni u tome, imate podršku, samo je potrebno da ostanete dosledni i hrabri.

ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja, ali budite oprezni, odgovorni i dosledni i pokušajte da se rasteretite od dnevnih briga – večernjim opuštanjem, meditacijom, čitanjem.

6 devica Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Ne brinite, pozitivni događaji će se tek dogoditi, poručuju zvezde – oni koji su sami imaće priliku za sudbonosni susret, ali to nije nužno sa novom osobom u vašem životu. Pred vama su izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup u rešavanju ličnih problema. Device u partnerskom odnosu će se možda suočiti sa zahtevima i očekivanjima koje možda nisu u stanju da ispune. O tome treba otvoreno da razgovarate sa partnerom, kako situacija ne bi kulminirala. Pričajte o obostranim očekivanjima i željama.

POSAO: Ne preterujte u svojim tvrdnjama i ne pretvarajte se da ste sveznajući, jer neće dobiti pomoć kolega i saradnika onda kad vam bude potrebna. Razdražljivi ste, pa se trudite da ne obraćate pažnju na primedbe drugih. Problemi sa kojima se suočavate su konkretni, a vi osećate izazov i spremni ste za svaki zadatak.

ZDRAVLJE: Ako samo potiskujete emocije, one će naći načina da vam zdravstveno naškode. Mentalnom i fizičkom zdravlju je potrebna jednaka briga.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za april.

Comments