ovan 1 Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Ovo je dobra nedelja za Ovnove! Puni ste energije, vrlo komunikativni i brzi, ima vas svuda i svi vas primećuju. Dobro raspoloženje, puno smeha i zabave, zanimljiva poznanstva i puno flerta. Ni ne treba vam više, samo nastavite da blistate i onaj pravi će se izdvojiti iz gomile obožavalaca, u nekom trenutku. Zauzeti će takođe biti dobro raspoloženi i živahni, ali okrenuti sebi – partnerove potrebe su na drugom, a ponekad i na poslednjem mestu i to će voljenu osobu prilično pogoditi. Pokušajte da joj se malo više posvetite.

POSAO: Jaka pokretačka energija je u vašem poslovnom polju, lako ostvarujete kontakte, vidite mogućnosti tamo gde ste prethodno nailazili na zatvorena vrata – iskoristite povoljan momenat i napravite neke dogovore, a zaključite ih ugovorom i potpisom u drugoj polovini ovog perioda. Finansijska situacija se popravlja, moguć neočekivan priliv novca. Nemojte ga odmah potrošiti!

ZDRAVLJE: Puni ste energije i najzad ste se probudili i pokrenuli – pokušajte da provedete što više vremena napolju, na suncu i vazduhu, da biste što duže održali nivo vitalnosti koji sada osećate.

bik 1 Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Nećete se puno nervirati zbog partnera u ovom periodu (možda će vas samo par puta izbaciti iz takta), ali trebalo bi da promislite – da li je to vama “kratak fitilj” ili je partner zaista nekorektan. Nemojte ništa preduzimati, prepustite sve partneru – neka preuzme inicijativu, a vi pratite, pa ćete videti… Slobodni Bikovi će imati puno lepih trenutaka – dobar period za druženje, upoznavanje, izlaske, zabavu i flert, sa velikim izgledima da se jedna osoba koja vam skreće pažnju dodatno izdvoji i poraste u vašim očima, zbog svoje zainteresovanosti, duhovitosti i šarma.

POSAO: Položaj zvedzda je povoljan za posao – najzad ćete moći da završite i zaokružite nešto na čemu duže vreme radite, a moguće su i promene na radnom mestu, koje će vam prijati i rasteretiti vas. Novac stiže iz više izvora i dalje, ali vreme je da razmislite o novom izvoru prihoda, koji bi bio stabilniji i ozbiljniji, nego do sada.

ZDRAVLJE: Fizički se dosta dobro osećate, ali prisutna je psihička napetost. Priuštite sebi masažu, prijaće vam više nego bilo kakav drugi vid opuštanja.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Slobodni Blizanci su se uželeli leptirića u stomaku i krenuli u potragu za njima. Društveni život vam je aktivan, okruženi ste interesantnim svetom, pa iako ćete tu sresti i nekog posebno zanimljivog, nije trenutak za početak i razvoj nečeg ozbiljnijeg. Zauzeti imaju prilike da malo poprave odnos sa voljenom osobom – potrudite se da pokažete malo više strpljenja i razumevanja za želje i potrebe partnera, pa ćete biti zadovoljniji u vezi. Manje sebičnosti sa vaše strane će svakako prijati partneru, makar na kratko.

POSAO: Budite oprezni – prilično impulsivno reagujete i može vam se desiti da u brzini previdite nešto važno i napravite grešku koju ćete teško popraviti. Rokovi su vas “pritisli”, ali ne brzajte. Razmislite i napravite pametne izbore, kao temelj za buduće stabilne i produktivne poslovne odnose. Novac stiže – ali kako dolazi, tako i odlazi. Gledajte da ne trošite više nego što možete i da se ne zadužujete.

ZDRAVLJE: Ušli ste u odličan zdravstveni period, kondicija vam je sve bolja, apetit se smanjio. Ponekad osećate da vam u glavi nije baš bistro – više se odmarajte i vodite računa da ne kvarite dnevnu rutinu.

rak 1 Nedeljni horoskop: 5. april   11. april

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom biće promenljiva, a vaše raspoloženje i ponašanje nestabilno. Ali stvari će se stabilizovati sa pojavom mladog meseca i počećete da se okrećete partneru i vodite konstruktivne razgovore. Postoje izgledi da tako rešite probleme koji vas već neko vreme muče. Prijatna dešavanja kod slobodnih Rakova – ali samo na površini. Nije izvesno da će se flert razviti u nešto više, ali ostanite otvoreni za sve mogućnosti.

POSAO: Moraćete da požurite i da “utegnete” dnevni raspored da biste izašli na kraj sa svim obavezama i projektima koje ste započeli. Učiniće vam se da su neke situacije suviše komplikovane, ali najveći deo toga ćete ipak uspeti da razrešite. Postoji mogućnost za sklapanje povoljnog ugovora ili dogovora sa poslovnim partnerima iz zemlje ili inostranstva. Finansijska situacija je stabilna, a moguće je da ćete uspeti da naplatite i neka zaostala potraživanja, ili će vam neko vratiti dug.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je nestabilno u ovom periodu, a i emotivno ste osetljivi i skloni promeni raspoloženja. Čuvajte se, da ne “zakačite” neki virus u ovom prelaznom periodu i pokušajte da se naspavate.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments