ovan 1 Nedeljni horoskop: 5. jun   11. jun

LJUBAV: Promene u vašem partnerskom odnosu odvijaju se u pravcu koji ste priželjkivali – partner postaje otvoreniji prema vama i skloniji da vam izađe u susret. Pokušajte da budete zadovoljni onim što vam pruža, umesto da jurite ideal. Slobodni Ovnovi su u avanturističkom raspoloženju – komplikovani odnosi su vaša specijalnost, a sada ćete imati više prilika da se zapetljate u neki. Spremni ste na sve, samo da osetite malo uzbuđenja i strasti.

POSAO: Dobar period za poslove sa papirima, koji se odnose na zaštitu sopstvenih interesa, kao i za poslovne sastanke, dogovore i pregovore. Biće uspešni poslovi kojima u ovom periodu postavite temelje i za njih napravite planove. Prolazna finansijska kriza.

ZDRAVLJE: Kanališite napetost kroz fizičku aktivnost, najbolje na otvorenom, a ukoliko odavno niste pravili nov razmeštaj u kući, sada će vam to baš prijati.

bik 1 Nedeljni horoskop: 5. jun   11. jun

LJUBAV: Ako “iskoče” neki momenti partnerove prošlosti, pokušajte da pređete preko toga bez rasprave i osuđivanja. Umesto toga, pomozite mu da ostavi prošlost za sobom, sopstvenim primerom – pokažite mu da je to za vas prošlost i da ne utiče na vaša osećanja i dobro mišljenje. Slobodni Bikovi bi mogli da sretnu bivše partnere, možda one koje su već odavno preboleli i zaboravili i da otkriju u njima vrlo privlačne i zanimljive osobe. Možda je to prolazni planetarni uticaj, a možda vredi nekome pružiti drugu šansu.

POSAO: Ukoliko imate nesuglasice sa kolegama i saradnicima, pokušajte da razumete njihovo stanovište, umesto da im namećete sopstveno, jer biste mogli da izgubite ugled, ukoliko se postavite arogantno i reagujete brzopleto. Uspešna poslovna putovanja i dobra zarada.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da uskladite svoje vibracije sa prirodom – idite na izlet, u društvu prijatelja ili voljene osobe. Prolazne zdravstvene smetnje vezane za disajne puteve.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 5. jun   11. jun

LJUBAV: Planetarna energija donosi emocionalne poteškoće u partnerskim odnosima, ali to su zapravo problemi u vašoj glavi i vašem stavu. Ukoliko ste nezadovoljni, inicirajte razgovor i razmenu informacija, bez optuživanja i vređanja. Ne uplićite druge u lične probleme. Slobodni Blizanci su vrlo privlačni u ovom periodu. Zračite samopouzdanjem i šarmom, a imate i dovoljno strpljenja da nekoga bolje upoznate i ne žurite sa procenjivanjem (i odbacivanjem).

POSAO: Pokažite strpljenje i taktičnost u poslovnoj komunikaciji, naročito ako naletite na nekog kome je “kratak fitilj” i ponaša se preteće i agresivno. Imate prilike da zaradite, ako usmerite svoju radoznalost i energiju u istraživanje novih načina i pristupa.

ZDRAVLJE: Povucite se u sebe, razmišljajte o svojim postupcima, meditirajte, savetuju zvezde. Tako ćete održati duševni balans i lakše se izboriti sa mogućim zdravstvenim problemima.

rak 1 Nedeljni horoskop: 5. jun   11. jun

LJUBAV: Budite strpljivi u partnerskim odnosima i nastojte da ostanete umereni – svako preterano ponašanje (drama, strast, ljutnja, zahtevi) dovešće samo do povlačenja i distanciranja partnera. Vaša osećanja su iskušenje za vas, pokušajte da stavite partnerova osećanja na prvo mesto. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju osobu koja će promeniti njihove ideje o ljubavi i zajedništvu i usmeriti ih ka novim životnim modelima i aranžmanima, o kojima do sada nisu razmišljali.

POSAO: Ukoliko ostanete dosledni u poslovnim poduhvatima i suzdržite se od preterivanja na ličnom planu (ukoliko sebi ne nasete emotivnu štetu), ništa neće sprečiti vaš uspeh. Dakle, budite svesni moguće samosabotaže i radite polako i temeljno. Uskladištite sve informacije o kojima morate razmisliti u miru i potvrditi ih i odložite ih za naredni period.

ZDRAVLJE: Ukoliko se pojavi neki zdravstveni problem, reagujte odmah, da biste sprečili eskalaciju.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments