Saznajte nedeljni horoskop: 5. maj – 11. maj za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.  nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 5. maj   11. maj

LJUBAV: Za vaš znak je trenutno najbolje da vam komunikacija bude u prvom planu, jer ćete sa partnerom morati da razgovarate o važnim pitanjima u vašem odnosu i doći ćete do zaključaka koji će imati veliki uticaj na vašu budućnost. Budite strpljivi i sačekajte dok se nit vašeg života tiho rasplete kako bi vam otkrila pravi put. Slobodni Ovnovi, izbegavajte nova poznanstva, jer planetarna atmosfera može stvoriti preduslove da se emocionalno “zapetljate”. Neka nova aktivnost, kurs ili izlet na potpuno drugačije mesto će vam dobro doći kako biste sredili svoje misli.

POSAO: Dobro pregledajte ugovore koje treba da potpišete, a najpametnije je da se prvenstveno posavetujete sa advokatom. Žurba u ovom periodu će vam samo zakomplikovati situaciju. Događaji se dešavaju drugačije od onoga što ste zacrtali, ali će vam novi obrti koristiti. Uz zanimljivu ponudu dolazi i veliki novac.

ZDRAVLJE: Nemire i anksioznost umirujte uz drage ljude i aktivnosti u kojima uživate. Krećite se više, naročito se preporučuju večernje šetnje za bolji san.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 5. maj   11. maj

LJUBAV: Nesporazumi i razočaranja u ljubavi u toku ovog perioda nisu za potcenjivanje, pa kako se ne biste zavarali i izgubili odnos s voljenom osobom, pokušajte da objektivno sagledate okolnosti i iskreno razgovarate. Nakon rešenja stvari koje vas uzajamno muče, zvezde obećavaju dolazak dugoočekivanog mira, pa se ispunite snagom. Slobodni Bikovi, možda ćete biti prilično frustrirani sa drugima, jer koji god kontakt da započnete – ne održava se na duže staze. Nemojte se samosažaljevati, već preuzmite stvar u svoje ruke i radite na svom usavršavanju koje će vam doneti zadovoljstvo i duševni mir. Budite oprezni kad dajete obećanja.

POSAO: Ostanite mirni tokom ovog perioda i bez napora ćete započeti profitabilne poslove i pozamašno zaraditi. Dobri odnosi sa kolegama i saradnicima su katalizator vašeg uspeha. Planetarna konfiguracija donosi mnogo dobrih ideja koje će vam doneti dugoročni uspeh. Budite fleksibilni da se nosite sa svakom novonastalom situacijom.

ZDRAVLJE: Nervoza i teskoba su posledica ličnog nezadovoljstva i stresa. Izbacite to iz sebe zahtevnijom fizičkom aktivnošću od one koje inače praktikujete.  nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 5. maj   11. maj

LJUBAV: U vašoj kući ljubavi u toku ovog perioda će se odvijati veoma povoljni događaji, koji će povećati vaše urođene strastvene sklonosti. U porodici može doći do nesuglasica koje možete izbeći time što nećete učestvovati u razmeni uvredljivih reči. Vaše strpljenje i upornost biće stavljeni na test. Slobodni Blizanci, trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih planova koji uključuju osobu o kojoj već izvesno vreme razmišljate. Tokom ovog ciklusa bićete prvenstveno zainteresovani za iskorak ka nečemu novom.

POSAO: Ako treba, odložite poslovne sastanke i razgovore ako smatrate da ćete za njih biti spremniji kad posložite svoje misli. Trenutak vam omogućava da upoznate saradnike uz koje možete postići neočekivani trijumf. Planetarna energija vam pomaže da procenite svoj napredak ka određenim ciljevima – princip koji vam može pomoći u rešavanju budućih zadataka. Očekujte dobru zaradu.

ZDRAVLJE: Potreban vam je mir i tišina, a ako vas emocije preplavljuju, poverite ih osobi za koju znate da će vas razumeti, bez osude.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 5. maj   11. maj

LJUBAV: Pred vama su povoljne okolnosti za ljubav i romansu, pa je izvesno da ćete sa partnerom ostvariti nova zajednička iskustva koja će oplemeniti i učvrstiti vaš odnos. Čini se da ste u ovom periodu posebno vatreno i avanturistički raspoloženi, pa to i iskoristite na najlepši mogući način. Slobodni Rakovi, počinjete da shvatate zašto je toliko važno da ljudima date do znanja koliko možete da tolerišete i gde zapravo leže vaše granice. Naići ćete na poteškoće, ali budite smireni i uviđavni. Usudite se da razmotrite sve moguće opcije koje su vam otvorene. Imaćete priliku da dodate toliko potrebnu promenu u svoj život.

POSAO: Spremni ste za nove radne podvige i ispunjeni ste željom za novim profesionalnim iskustvima. Ipak, bolje je da trenutno ne dajete savete kako biste izbegli nesporazume i razočaranje, već se fokusirajte na svoj doprinos. Ne dozvolite sebi da razmišljate o nebitnim stvarima, jer će prouzrkovati greške i propuste koje nikako ne želite. Neka duboka i pažljiva misao o temi koja vas brine može sada biti od velike koristi.

ZDRAVLJE: Planete ukazuju na mogućnost povreda, pa je potrebno da budete sabrani i pažljivi, naročito u saobraćaju.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 5. maj   11. maj

LJUBAV: Slobodni Lavovi, energija planeta donosi spoznaju upravo onoga što treba da uradite kako bi vaš novozapočeti odnos funkcionisao skladnije za oboje i, iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto brzo kako biste ga trenutno poboljšali, bilo bi bolje da se promene uvode postepeno. Neka vaše ideje rastu polako i budite strpljivi. Lavovi u vezi, čini se da ima mnogo turbulencija u ovom periodu, koje ste najpre vi izazvali – i to ne samo u odnosu sa partnerom, već i u vašoj porodici. Ovo nije vreme da se povučete, već se posvetite pozitivnim promenama koje će stabilizovati vašu vezu, kao i odnose sa bližnjima. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja svojih problema.

POSAO: Ne provocirajte nadređene, jer mogu početi da razmišljaju o vašoj zameni. Najbolje bi bilo da o svemu otvoreno porazgovarate, umesto da problem gurate pod tepih. Ono što vam je sada potrebno više nego ikad pre je smirenost i strpljenje. Predstoje vam dugoročne promene. Ako treba da putujete, prvo završite svoje zadatke koje ne treba da ostavljate kolegama.

ZDRAVLJE: Izbegnite stres tako što ćete se bolje organizovati – odredite prioritete i disciplinujte se, po svim pitanjima. Moguće smetnje sa varenjem, pa obratite pažnju na ishranu.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 5. maj   11. maj

LJUBAV: Možda ćete morati da budete strpljivi sa partnerom u ovom periodu. Ako ga nešto muči, ne mora da znači da ste vi u pitanju, zato ga smireno pitajte u čemu je problem. Iskrena komunikacija je rešenje. Obradujte ga lepim gestom, stavite mu do znanja da ste tu za njega, bez obzira na sve. Slobodne Device, planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikad pre, pa iskoristite priliku i ostvarite korisne promene u svom životu. Dobro procenite šta za vas znači ne samo vaša prošlost, već i budući događaji, pa se trudite da ne pravite iste greške.

POSAO: Mirni ste, odgovorni i samouvereni na poslu. Osećaćete se veoma emocionalno sigurnim za vreme ove nebeske konfiguracije, što se odražava i na vašu produktivnost. Astralno poravnanje vas podstiče da nigde ne žurite i da cenite ono što imate. Krenite na put za koji mislite da će doneti uspeh i priznanje, a koji ujedno možete iskoristiti da se opustite.

ZDRAVLJE: Ne dozvolite da vam potištenost oduzme energiju i entuzijazam, ali oslonite se na volju i disciplinu – na isti način se ponašajte i prema svom telu.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 5. maj – 11. maj, pročitajte i naš mesečni horoskop za maj.

Comments