Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 5. oktobar   11. oktobar

Ovo je odličan period za sve one koji se bave privatnim poslom. Situacija na poslu je odlična, atmosfera je prijatna i čini se kao da je sve u najboljem redu. I jeste! Samo je važno da se ovih dana ne odlučuješ na nešto novo i drugačije jer još uvek nije pravi trenutak za velike promene. Na ljubavnom planu je sve kako treba! Uživaš u svom emotivnom statusu i ništa bitno drugačije se neće dešavati, ali tebi je to sasvim OK.

bik 1 Nedeljni horoskop: 5. oktobar   11. oktobar

Na poslu je situacija drugačija i znatno bolja nego ona na koju si navikla pa te sve to pomalo zbunjuje. Uglavnom, stvari se ne odvijaju onako kako si planirala, ali to je baš ono što ti je potrebno – izgleda da neko ima mnogo bolje planove za tebe! Kada je reč o ljubavi, nisi baš vešta na rečima, ali si zato na delima sjajna i to je odličan način da pokažeš koliko ti je stalo. Uostalom, zar dela nisu bitnija od reči?! Samo prati svoja osećanja i sve će biti u najboljem redu.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 5. oktobar   11. oktobar

Kada je reč o poslu, koncentracija ti trenutno nije jača strana pa bi trebalo da pripaziš kako radiš i šta radiš, naročito ako je u pitanju neki važan projekat. Ipak, dobra vest je da te očekuje poboljšanje na polju finansija što će te definitivno oraspoložiti! Kada je reč o ljubavi, potrebna ti je sigurnost i osećaš da je pravo vreme za nešto više, za neki novi korak u vezi. O da, spremna si da sve to ozvaničiš i samo je potrebno da to saopštiš i svom partneru!

rak 1 Nedeljni horoskop: 5. oktobar   11. oktobar

Na poslu se ne dešava ništa novo ili drugačije nego inače, ali si ti jako osetljiva i previše burno reaguješ na sve što se dešava oko tebe. Možda bi trebalo da isključiš osećanja i u sebi probudiš racionalnu stranu kako bi shvatila šta je na poslovnom planu problem, a šta si ti predstavila na taj način. Ljubav donosi turbulentan period kada možeš da očekuješ i pozitivne i negativne promene i lepa i manje lepa iznenađenja. Pa ipak, na kraju sve dolazi na svoje i sve biva onako kako je najbolje za tebe.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice