ovan211111 Nedeljni horoskop: 9. maj   15. maj

Okolnosti se za Ovnove ove nedelje menjaju u njihovu korist, pa će sve poslovne poduhvate rešavati sa osmehom na licu. Krajem nedelje vas očekuju interesantni poslovni razgovori, a moguć je i neočekivani novčani dobitak. I na emotivnom planu se polako smirujete i postajete otvoreniji. Interesantna poznastva vezana su za neki put, radno mesto ili okupljanje bliskih ljudi, dok će zauzeti ove nedelje ili uravnotežiti odnos sa partnerom ili, sasvim iznenada, započeti komunikaciju sa nekom interesantnom osobom.

bik111111 Nedeljni horoskop: 9. maj   15. maj

Povoljan period za vas se nastavlja, jer vas očekuje produbljivanje odnosa sa šefom, ali i poznanstvo sa osobama koje vam mogu pomoći na poslu. Ovo je odličan period i za one koji traže posao ili žele da svoj hobi pretvore u nešto veće. Na emotivnom planu dolazi do raščišćavanja stvari, pa će tako slobodni Bikovi misliti o nekome koga već dugo poznaju i nešto se može konkretizovati do vikenda, dok je kod zauzetih situacija malo napetija sve do vikenda, ali ćete uspeti i to da izgurate.

blizanci211111 Nedeljni horoskop: 9. maj   15. maj

Za Blizance je ove nedelje najvažnije da se ne svađaju i ne bave nebitnim stvarima. Polako ulazite u period u kojem bi trebalo racionalno da trošite svoju energiju, jer vas očekuje napredovanje na poslovnom planu. Prija vam društvo originalnih ljudi, a bićete okruženi i ljudima koji vam mogu doneti veoma bitne informacije. U vama se javlja optimizam na ljubavnom planu. Može vam se dopasti osoba koja je mnogo starija od vas ili neko iz vašeg komšiluka. Slobodni Blizanci mogu da stupe u kontakt sa osobom koju će sasvim slučajno upoznati, dok bi zauzeti trebalo da budu malo tolerantniji prema partneru.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments