Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nedeljni horoskop: 6. jun – 12. jun

Nedeljni horoskop: 6. jun – 12. jun

1/4

ovan21 Nedeljni horoskop: 6. jun   12. jun

U poslednje vreme vam se dešava da mnoge stvari na poslu započnete, ali ni jednu ne uspete da završite. Zbog toga ste često nezadovljni, pa vam emocije često rukovode poslovnim odlukama. Nekima će svoje šefove smatrati nedovoljno kompetentnim i sposobnim za obavljanje svog posla, pa će ih to jako nervirati. Ideje vam samo nailaze, ali je sada period kada bi trebalo da malo umirite svoju istraživačku prirodu. Oni koji su slobodni imaju nekog ko ih intrigira i žele da mu se približe. Zauzeti bi mogli da imaju manje tenzije u vezi, zato što će biti skloni da teraju inat partneru.

bik11 Nedeljni horoskop: 6. jun   12. jun

Ove nedelje vodite računa, ako imate neka posla vezana za sređivanje papira. Na poslu izbegavajte oslanjanje na neke mlađe kolege, zato što bi to moglo da vas košta neuspeha i nerviranja. Krajem nedelje vas očekuju povoljnija dešavanja, pa bi do tad trebalo da se primirite. Slobodnim Bikovima predstoji upoznavanje sa nekim preko posla, ko je mlađi i puno putuje zahvaljujući poslu koji obavlja. Oni koji su zauzeti biće nezadovoljni količinom vremena koju provode sa partnerom, pa će se truditi da se što više osamljuju.

blizanci21 Nedeljni horoskop: 6. jun   12. jun

Na poslu bi ovih dana moglo da dođe do rasprava u koje ne bi trebalo da ulazite. Takođe, ne dozvolite da vas kolege uvuku u tračaranje, zato što će vam posle biti krivo, ako ta osoba, koju ste ogovorali, sazna. Ni u kom slučajtu nemojte da reagujete impulsivno i radite na svojim projektima. Iz dana u dan se stvaraju uslovi za njihovo ostvarenje. Ako ste slobodni mogli bi da upoznate nekoga na putu, kao i da razmišljate o nekim starim ljubavima. Ipak, nećete se odlučiti za povratak bivšima. Zauzetima ovo i nije neki period zato što bi moglo doći do nekih nesuglasica. Zato se trudite da ih izbegnete koliko možete.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice