ovan2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Dobro se organizujte i potrudite se da već početkom nedelje završite sve ključne obaveze, što će vas spasiti od mnogo stresa krajem nedelje. Bićete izuzetno druželjubivi i vrlo raspoloženi za organizaciju ili posećivanje brojnih društvenih okupljanja. Vrlo je moguće otpočinjanje veze sa nekim sa kim imate mnogo toga zajedničkog.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

U ovom periodu ćete mnogo razmišljati o svom finansijskom obvezbeđivanju i osmišljavaćete projekte koji bi vas mogli dovesti do visoke zarade. Otvoriće vam se i nekoliko zanimljivih opcija za otpočinjanje biznisa, važno je samo da odaberete prave. Postoji i mogućnost da udružite svoje snage i talente sa nekim drugim. Bićete i vrlo takmičarski raspoloženi kada je u pitanju posao. Krajem nedelje ćete biti vrlo raspoloženi za kupovinu, pa pripazite da ne potrošite više nego što je racionalno.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra
Očekuje vas vrlo aktivan društveni život. U početku ćete uživati u tome, ali će drugi tražiti sve više vašeg vremena i pažnje, što vam može oduzeti dragoceno vreme za odmor. Ipak, ukoliko uspete da uspostavite ravnotežu između posvećivanja drugima i sopstvenih potreba, ovo može biti najbolja nedelja u godini, sa mnogo zanimljivih događaja, novih poznanstava, ali i novih ljubavi. Ipak, dobro promislite sve pre otpočinjanja nove veze.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Ova nedelja biće u znaku promišljenih postupaka i dugoročnih planova. Između osmišljavanja poslovnih projekata, moguće je i da će vam se pružiti zanimljive prilike za putovanja. Mogući su sukobi sa najbližim saradnicima, posebno kada je u pitanju finansijski aspekt posla. Na ljubavnom planu vas očekuje blaga stagnacija. Krajem nedelje je važno da rastućoj potrebi za potrošnjom pristupite što je racionalnije moguće.

lav2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Ove nedelje ćete postići mnogo stvari. Rešićete se velikog broja značajnih obaveza, koje vas već dugo muče, a vrlo je moguće da ćete već skrojiti i neke zanimljive planove za proslavu Nove godine. Sredina nedelje biće u znaku izlazaka i viđanja sa velikim brojem ljudi. Bićete puni energije i vrlo aktivni, a vrlo je moguće i da ćete otpočeti zanimljive avanture ako ste sami, ili značajno osvežiti svoje veze.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Ove nedelje, bićete posebno raspoloženi za uređenje ili renoviranje doma. Čak i ako vam finansijske prilike ne budu dozvoljavale neke značajne promene, bićete vrlo kreativni i sa malim budžetom ćete napraviti neke vidljive promene. Moguće je da će vas posetiti neki neočekivani gosti. Ako vam je potreban odmor, ovo je sjajan period da ga uzmete i da se pozabavite sređivanjem privatnog života. Očekuje vas vrlo uzbudljiv vikend.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

U navratima ćete se osećati kao da vam cela nedelja protiče u odgovaranju na telefonske pozive, poruke i mejlove. Moguće je da će vam se javiti neko sa kim se dugo niste videli ni čuli, uključujući i nekadašnje partnere. Vikend će biti u znaku bogatog društvenog života, ali i rastuće kreativnosti.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra
Već sada će vas uhvatiti praznična groznica. Razmišljaćete o organizaciji novogodišnje proslave, poklonima, a možda i nekim zanimljivim putovanjima. Umesto da dozvolite da vas ovaj nagli nalet euforije zanese, dobro promislite sve opcije i pripazite na svoj budžet, kako ne biste ušli u troškove koje ćete dugo otplaćivati. I na poslovnom i na privatnom planu zahvatiće vas neka iznenadna pozitivna energija, koja vam može doneti dosta uspeha.
strelac2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Ove nedelje će vaš društveni i emotivni život preuzeti primat nas poslom. Na poslu vas očekuje nedostatak koncentracije i posvećenosti, a izvan njega ćete biti vrlo dobro raspoloženi i druželjubivi. Vrlo su moguća putovanja ili nova i značajna poznanstva. Ipak, pripazite da se sve ovo ne odrazi negativno na vaš posao.

jarac2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Bićete vrlo solidarni, i mnogo vremena ćete provesti pomažući drugima, bilo da se radi o humanitarnoj pomoći, preuzimanju dela nagomilanog posla od kolege ili savetovanju prijatelja. Ukoliko ovo raspoloženje zadržite u nekim racionalnim okvirima, drugi će veoma ceniti vaše gestove i neće vam zaboraviti pruženu pomoć. Za vikend vas očekuje dobar provod, iskoristite ga maksimalno.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Bićete vrlo komunikativni i raspoloženi za viđanje i druženje sa ljudima. U skladu sa tim, očekuju vas brojna nova poznanstva, a i upoznavanje nekog novog sa kim možete otpočeti vezu.  Nemojte se iznenaditi čak ni ako u ovom periodu upoznate nekoga ko deluje kao ostvarenje svih vaših snova. Nećete biti previše fokusirani na posao, ali se potrudite da vas to ne dovede do nekih značajnih gubitaka.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 6  13. decembra

Ove nedelje bićete u raspoloženju za unapređenje sopstvenog posla, otpočinjanje novih, sopstvenih projekata, a ideje će vam se stalno javljati. Bićete i vrlo odlučni, i vaši poduhvati mogu biti od dugoročnog značaja. Kraj nedelje će biti odličan za vaš društveni život i ne bi bilo loše da i sami organizujete okupljanja u svom domu.

Jasna Stanić

Comments