nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

LJUBAV: Romantika ulazi na velika vrata u vaš život, da istopi skepticizam koji ste usvojili kao odbranu od razočaranja. Niko vam ne garantuje da se opet nećete razočarati, ali važno je da ste ponovo spremni da rizikujete i otvorite se za osećanja. U partnerskim odnosima nastupa skladan period, ako zadržite staloženost u komunikaciji i ne zahtevate previše od partnera.

POSAO: Održite poslovne sastanke koji su vam važni, na ležeran način, uz poslovni ručak. Ocenite svoja postgnuća, razmotrite svoje akcije iz prethodnog perioda i ne preduzimajte nikakve velike poteze, nije vreme za radikalne promene. Ne morate nikome dokazivati svoju ispravnost i kompetencije, izbegnite tvrdoglavost i nametljivost.

ZDRAVLJE: Dobar period za usvajanje zdravijih navika i načina vežbanja, naročito ako imate problema sa kičmom. Ako vam ne odgovaraju naporne vežbe u teretani, šetajte, plivajte, istežite se.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

LJUBAV: Turbulencije u partnerskim odnosima možete sami stvoriti, ako instirate na svojim idejama i pritiskate partnera oko donošenja nekih odluka, vezanih za finasije i nekretnine. U svim vrstama bliskih odnosa možete iskusiti napetost, sumnju, ljubomoru, koje su uglavnom proizvod vaše nesigurnosti. Ako ste sami, posvetite se sebi i radije provedite vreme u samoći, nego u društvu, kako biste izbegli trošenje energije na upoznavanje osoba sa kojima nemate ničeg zajedničkog.

POSAO: Razmotrite svoje planove – možete se naći u situaciji da birate između poslovnog putovanja i sastanka sa potencijalnim poslovnim partnerom. Zvezde savetuju da odložite putovanje i odete na sastanak. Svoje mišljenje i ideje izložite jasno i nenametljivo, pustite druge da razmisle i sami sagledaju ono što je za njih pozitivno u vašem pristupu. Ako ste samostalni u poslu, prijaće vam da obavljate svoje svakodnevne zadatke na miru i bez uticaja drugih. Ako se bavite oblašću bankarstva i finansija, neki ugovori i dokumenta zahtevaće vreme za pregledanje i potpisivanje.

ZDRAVLJE: Promenite nešto u svojoj dnevnoj rutini, potrebna vam je bolja organizacija i uvođenje zdravijih navika. Balansirajte svoje aktivnosti tako da se ne iscrpljujete.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

LJUBAV: Ukoliko ste usred intenzivne i strastvene afere, u ovom periodu će vaše oduševljenje biti maksimalno, osećaćete se kao na vrhu sveta i bićete spremni na sve moguće rizike i ludosti. U dugim vezama ćete takođe doživeti period uzbuđenja, mada ono može doći iz negativnog naboja i svađe. Ukoliko ste slobodni, možete osećati poriv da nekome ko vas privlači otvoreno kažete kako se osećate i šta želite. Ipak, strpite se još malo, savetuju zvezde.

POSAO: Pravilno procenite predloge koje dobijate i ne dozvolite da vam osećanja zamagle rezonovanje – sagledajte prave osobine ljudi koji su uključeni u vaše planove, ili utiču na vas. Ne bežite od stvarnosti i ne verujte neproverenim informacijama. Stabilizujte svoju profesionalnu poziciju, jer se nalazite na stazi koja vodi ka uspehu. Vodite računa o novcu, mogući su gubici i prevare i razmotrite sve opcije koje vam se otvaraju.

ZDRAVLJE: Zbog emotivnog naboja i nesigurnosti možete se osećati iscrpljeno i anksiozno. Nađite način da kanališete napetost i da se opustite.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

LJUBAV: Aktivan društveni život i učešće u javnim događanjima biće vam veoma prijatno i zabavno, a pružiće vam priliku da budete zapaženi i da i sami zapazite zanimljive osobe. Ostanite na nivou flerta i razmene komplimenata, a ako neki od novih susreta ima potencijala, razviće se. Ukoliko imate partnera, u ovom periodu ćete imati snažnu potrebu za zbližavanjem i prisnošću, ali možda vam tajming nije dobar, pa partner neće reagovati na vašu potrebu.

POSAO: Pred vama su velike promene, a vi ste vrlo kreativni i inspirisani za pravljenje planova za budućnost. Možete biti rasejani i površni, što će vam ometati realnu procenu, kao i samokontrolu. Nemojte se sukobljavati sa nadređenima i budite odmereni u poslovnoj komunikaciji. Napravite korak u ostvarenju onih planova, koji su već razrađeni. Ukoliko se bavite nečim kreativnim, ovo je vrlo produktivan period za vas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali možete imati problema s koncentracijom i napetošću. Potreban vam je odmor, da biste kanalisali stres.

Comments