Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

Poslovni planovi koje ste osmislili i počeli da sprovodite u delo se polako ostvaruju, ali ono što vas muči jeste to što sporo dolazite do rezultata koje biste odmah da vidite. Potrebno je malo strpljenja i vremena, jer ni sami nemate mnogo energije da se sa svime “borite”. Radite na dobijanju više elana, a pre toga bi vam odgovarao odmor. Kada su emocije i ljubav u pitanju, slobodni Ovnovi neće u narednim danima ostvariti neke značajne promene, dok će se kod zauzetih roditi želja da se unesu neke promene, zbog čega ćete razmišljati o osnivanju ili proširenju porodice. Takođe vas očekuje putovanje sa partnerom koje će proći u najboljem redu.

bik11111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

Poslovne prilike Bikovima će donositi dosta stresa i nervoze i to sasvim nepotrebno. Uzmite nekoliko dana da odmorite, odete na letovanje ili neki kraći odmor, kako biste izbegli moguće rasprave i razmirice sa saradnicima i kolegama, jer vas neće voditi ničemu dobrom. Slično će se dešavati i kod slobodnih Bikova, privlačićete osobe jačeg temperamenta i negativne energije, pa je preporuka da budete što više okruženi ljudima koji umeju da vas nasmeju. Kod zauzetih se sve svađe i problemi rešavaju, pa konačno dolazi period u kojem ćete uživati uz partnera.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

Emocije će kod Blizanaca dosta uticati na poslovne postupke i odnose, zbog čega je potrebno da malo “spustite loptu”. Nemojte širiti negativnu energiju u profesionalnom okruženju. Odlično je  vreme da ztavršite sa projektima i poslovima koji su odavno započeti, te da počnete da planirate nešto novo. Zauzeti Blizanci će uživati u narednom periodu, uživaće u pažnji i nežnosti koju dobijaju od partnera, dok slobodne očekuju lepa i zanimljiva poznanstva koja su verovatno vezana za neka putovanja i dalje destinacije.

rak211111111 111111111111111 Nedeljni horoskop: 6. avgust   12. avgust

Dok je većina na odmorima i na nekim putovanjima, Rakovi su sve podredili poslu. Obaveze su vam na prvom mestu, što je dobro, jer prilike koje sada dobijate značiće u budućnosti dosta. Bitno je da vodite računa kome, kada i šta govorite, kako ne biste dobili bespotrebne neprijatelje u profesionalnom okruženju. Kako je sve u znaku rada, tako su i emocije određene poslovnim dešavanjima. Vrlo je moguće da ćete upoznati nekog zanimljivog na nekim sastancima ili događajima, što će vam veoma prijati, dok će zauzeti Rakovi osetiti udaljenost partnera, jer su vam ciljevi i planovi sasvim različiti.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice