7 vaga Nedeljni horoskop: 6. oktobar   12. oktobar

LJUBAV: Slobodne Vage mogu biti neodoljivo šarmantne, privlačeći potencijalne partnere u svoju orbitu bez napora. Ovo je odlično vreme za uzbudljive susrete, tako da ne oklevajte da se izrazite. Vage u vezi, harmonija i razumevanje će prevladati, a, kao i uvek, komunikacija će biti vaš saveznik u rešavanju svih preostalih problema. Odvojite vreme da otvoreno izrazite svoja osećanja i saslušate perspektivu partnera. Jedno drugome uvek budite oslonac.

POSAO: Vaš urođeni šarm i diplomatija će igrati vitalnu ulogu u umrežavanju i efikasnoj saradnji sa kolegama i nadređenima. Ova nedelja je idealna za pregovore i proširenje vašeg profesionalnog kruga, pa nemojte da se ustručavate da preuzmete inicijativu. Ostanite otvoreni za promene, jer to može dovesti do pozitivnih napretka u vašoj karijeri.

ZDRAVLJE: Potražite podršku i podelite svoja osećanja sa voljenima ili terapeutom ako je potrebno. Zapamtite da je prevencija ključna, pa se odmah pozabavite svim manjim zdravstvenim problemima.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 6. oktobar   12. oktobar

LJUBAV: Prosto nećete moći da određene stvari prećutkujete ili ignorišete, kao što ste do sada radili. Ali to uopšte ne znači da je ovo loš period za vašu vezu, upravo suprotno – možete razrešiti stvari koje se već dugo skupljaju i ometaju vam odnos i postići veće razumevanje i bliskost. Slobodne Škorpije se lako mogu zaljubiti u ovom periodu, ali romantična osećanja im mogu doneti povlačenje u sebe i promišljanje, umesto uzleta koji poznaju i kom se raduju.

POSAO: Budite oprezni da ne prekoračite granice i da ne budete preterano konkurentni. Saradnja i diplomatija će biti ključni za vaš uspeh. Pazite na neočekivane prilike koje se mogu pojaviti, jer mogu dovesti do značajnog napretka u vašoj karijeri. Verujte svojim instinktima i ostanite samouvereni i odgvorni, jer će se vaš naporan rad nesumnjivo isplatiti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano uživanje i održavajte umerenost u svim aspektima života kako biste osigurali opšte zdravlje. Negujući se ove nedelje, postavićete čvrstu osnovu za izazove koji vam predstoje.

9 strelac Nedeljni horoskop: 6. oktobar   12. oktobar

LJUBAV: Iznenadite partnera neočekivanim gestovima naklonosti kako biste ponovo raspalili “plamen ljubavi”. Avantura i strast su vaše ključne reči, pa isplanirajte spontani dejt ili beg u nepoznato da biste iskru održali živom. Slobodni Strelci, prihvatite društvene mogućnosti, jer su velike šanse da ćete upoznati nekoga ko deli vaš elan. Kroz odnose sa onima koji vas emotivno angažuju, imaćete prilike da otkrijete sebe na dubljem nivou i pronađete svoj emocionalni balans.

POSAO: Prilike za napredovanje u karijeri mogu se pojaviti neočekivano, zato budite otvoreni i spremni da ih iskoristite. Vaše prirodne liderske veštine će zablistati, a ni pozicija autoriteta nije nemoguća. Međutim, ne dozvolite da vaše ambicije u karijeri zasene vaš lični život. Uravnotežite svoju profesionalni rast sa brigom o sebi kako biste osigurali dugoročan uspeh i zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Meditacija ili joga mogu biti posebno korisne u održavanju vaše ravnoteže. Dajte prioritet brizi o sebi kako biste osigurali da vaša bezgranična energija ostane izvor snage, a ne stresa.

10 jarac Nedeljni horoskop: 6. oktobar   12. oktobar

LJUBAV: Vaša nepokolebljiva podrška i pažnja prema partnerovim potrebama mogu produbiti vaš odnos. Sad je trenutak za iskrenu komunikaciju o vašoj zajedničkoj budućnosti – prečešljajte svaku temu i znaćete tačno kako stoje stvari. Slobodni Jarčevi, nemojte se plašiti da preuzmete proračunati rizik i istražite nove romantične mogućnosti. Ipak, ne zaboravite da uspostavite ravnotežu između vašeg ljubavnog života i ličnih ambicija. Izbegavajte da budete previše usmereni samo u jedan aspekt svog života.

POSAO: Ovo je pravo vreme da se postave jasni profesionalni ciljevi i razviju strategije za njihovo postizanje. Kolege mogu da vam se obrate za smernice, podstičući osećaj liderstva. Finansijski, oprezno razmotrite planiranje i budžetiranje. Izbegavajte impulsivnu potrošnju i fokusirajte se na dugoročnu stabilnost. Potražite savet od pouzdanih izvora za dobre mogućnosti ulaganja.

ZDRAVLJE: Zapamtite da je opšte zdravlje kombinacija fizičkog i mentalnog blagostanja. Težite harmoničnom balansu između to dvoje kako biste bili sigurni da ćete ostati u vrhunskoj formi.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 6. oktobar   12. oktobar

LJUBAV: Možete imati visoka očekivanja od partnera, a potrebno je da pokažete strpljenje i toleranciju, da biste izbegli besmislene sukobe. Deljenje vaših snova i težnji može vas zbližiti i nemojte se plašiti da izrazite svoju naklonost. Slobodne Vodolije, potrudite se da budete dostupnije. Posećujte društvene događaje, istražujte nove hobije i budite otvoreni za upoznavanje sa nekim posebnim ko deli vaša interesovanja. Univerzum se usklađuje da dovede potencijalne partnere u vašu orbitu.

POSAO: Turbulentan period ćete lakše prebroditi uz pomoć saradnika i kolega, odnosno, međuljudski odnosi su ključni za uspeh u ovom periodu. Biće vam potrebno neko vreme da analizirate drugu stranu svoje trenutne pozicije, da biste shvatili šta treba da preduzmete.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u vratu, ramenima i leđima. Ne odustajte od vežbanja i šetnje – ma koliko vam to bilo mrsko.

12 ribe Nedeljni horoskop: 6. oktobar   12. oktobar

LJUBAV: Može vas uplašiti intenzitet osećanja koja imate prema partneru, pa ćete pokušati da ih analizirate i umanjite im značaj, kao što to obično radite, ali to ne ide baš onako kako želite. U nestabilnim odnosima, ovaj period može doneti visok napon nezadovoljstva i ljutnje. Slobodne Ribe, svesni ste postupaka koji su vas doveli u situaciju u kojoj se ne osećate dobro i spremni ste da sebe nadzirete, kako ne biste opet pogrešili. Ovo je idealan period za samoanalizu, koja će vam doneti fascinantne uvide, iako ih isprva možda ne primećujete.

POSAO: Ako tražite nove mogućnosti, pazite na nekonvencionalne puteve koji su u skladu sa vašim strastima i talentima. Ne zaboravite da održavate zdravu ravnotežu između posla i života kako biste održali svoju produktivnost. Prihvatajući svoju kreativnu stranu i stvarajući značajne veze, maksimalno ćete iskoristiti potencijal u karijeri ove nedelje.

ZDRAVLJE: Potrebni su vam zabava i provod, kako biste napunili baterije. Prihvatite pozive prijatelja, čak i ako ste umorni i neraspoloženi.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 6. oktobar – 12. oktobar, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Comments