Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

2/4

rak211 Nedeljni horoskop: 23. maj   29. maj

Rakovima će ove nedelje sve delovati nesigurno i neprestano će biti u nekom iščekivanju, ali se stvari krajem nedelje menjaju na bolje. Oni koji već neko vreme traže posao, konačno će ga naći, dok će oni koji su već zaposleni kraj nedelje dočekati finansijski zadovoljni. Slobodni Rakovi će uživati u flertu, a moguće je i da uđu u neku novu, interesantnu vezu, dok će zauzeti Rakovi ove nedelje neprestano biti u svađi sa partnerom.

lav211 Nedeljni horoskop: 23. maj   29. maj

Na poslovnom planu Lavove očekuje napeta situacija, s obzirom na to da ih neko uporno sputava u nastojanju da postignu bolje rezultate. Međutim, ne brinite, stvari će se polako rešiti krajem nedelje. Većina vas će imati želju za promenom u emotivnom životu, pa je moguće da preko prijatelja upoznate nekoga prema kome ćete osećati magnetsku privlačnost. Zauzetima je ovo period kada se bore za slobodu u vezi, s obzirom na to da je partner veoma ljubomoran i traži svaku vašu grešku.

devica211 Nedeljni horoskop: 23. maj   29. maj

Ove nedelje na poslovnom planu pazite šta pričate i uzdržite se impulsivnih reakcija, jer vam se može desiti da naiđete na probleme sa poslodavcima. Ovo je dobar period za sve Device koje traže posao, jer mogu zasnovati radni odnos. Na emotivnom planu ćete mnogo razmišljati o svojim prethodnim iskustvima, a vrlo je verovatno i da će vam se u život vratiti neka osoba iz prošlosti. Zauzete Device će preispitivati svoje odnos sa voljenom osobom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice