ovan 1 Nedeljni horoskop: 7. decembar   13. decembar

Finansijska situacija je i te kako povoljna i najzad više ne moraš da brineš o tome da li imaš dovoljno novca – imaš ga! Iako se bliži kraj godine i svi su fokusirani na sumiranje utisaka iz prethodne, ti planiraš velike stvari, velike promene i zvezde su ti 100% naklonjene! Kada je reč o ljubavnom životu, očekuje te velika strast i to je baš ono što ti je bilo potrebno – buđenje! Osim toga, spremna si da zaokružiš priču na mnogim životnim poljima, pa tako i na ovom, zato dobro razmisli o tome šta je ono što zaista želiš. I zapamti – ništa se ne dešava slučajno!

bik 1 Nedeljni horoskop: 7. decembar   13. decembar

Mogući su manji problemi na poslovnom planu i to samo zato što si pogrešnim osobama davala previše informacija i što si ih previše uključivala u svoj život. Dakle, neka ti to bude za nauk – ne veruj svakome ko navodno želi da ti pomogne. Ipak, ova kriza će biti prolaznog karaktera pa se nemoj mnogo opterećivati. Ljubavna situacija se menja i, ukoliko si slobodna, velike su šanse da ćeš upoznati zanimljivu osobu koja će na tebe ostaviti jak utisak. Potrudi se da se prikažeš u što boljem svetlu, ako ti je stalo!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 7. decembar   13. decembar

Situacija na poslu neće biti tako sjajna. Finansijski aspekti su nešto lošiji, zato vodi računa o tome koliko trošiš. Pa ipak, pred tobom je interesantna poslovna ponuda koja sve ovo može promeniti, ali koliko god uslovi delovali savršeno, dobro razmisli da li bi ta odluka bila dobra za tebe. Ljubav donosi poznanstvo sa osećajnim tipom, a njegova pažnja ti može jako prijati. Možda bi trebalo da se prepustiš osećanjima, naročito ukoliko ti sve to deluje kao dobra priča, što verovatno i može da bude.

rak 1 Nedeljni horoskop: 7. decembar   13. decembar

Na poslovnom planu te očekuje izazovna situacija koja je na neki način test koji, ako ga položiš, donosi nezamislive prilike i jako dobre poslovne izglede! Dakle, sve je na tebi! Ukoliko želiš nagradu, potrebno je da se za nju izboriš i čak, podneseš i neku žrtvu. Iako je situacija na poslu klimava, ljubavna situacija će zato biti odlična! Slobodnima sledi zanimljiva ljubavna dilema koja će im biti jako primamljiva, dok će zauzeti uživati u svojim rasplamsanim osećanjima. 

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments