ovan 1 Nedeljni horoskop: 7. februar   13. februar

LJUBAV: Za Ovnove u partnerskom odnosu, ovo će biti nedelja suočavanja sa sopstvenim nezadovoljstvom i frustracijama. Kad shvatite odakle one zaista dolaze, bolje ćete razumeti i sebe i partnera. Slobodni Ovnovi maštaju o vezi i tačno znaju kakva ona treba da bude, ali u realnosti još uvek nema odgovora na vaše želje. To nije razlog da odustanete i spustite kriterijume!

POSAO: Na poslu ćete biti odlučni, skoncentrisani i voljni da prihvatite odgovornost koja vam je nametnuta. Trenutak je da skupite hrabrost i zatražite neki oblik nagrade, koji bi vas motivisao.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, priliv energije vam omogućava da ostanete zdravi u ovom periodu.

bik 1 Nedeljni horoskop: 7. februar   13. februar

LJUBAV: Neprijatna nedelja za Bikove u partnerskim odnosima – preosetljivi ste i razdražljivi (pod uticajem Marsa), pa ćete “prštati” zbog svake sitnice. Nemate razloga za ljubomoru, ali to osećanje će vas proganjati. Slobodni Bikovi će se osećati kao loptica u fliperu – kotrljate se od jedne do druge simpatije, pokušavajući da otkrijete ko vam najviše odgovara. Ali to možda nije ni jedna od osoba sa kojima ste u kontaktu.

POSAO: Puni ste energije i u pravom Bikovskom zamahu, preuzimate inicijativu i inspirišete sve oko sebe. Brzna nedelja sa dosta izazova, kojima ste i više nego dorasli.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, aktivni i dobro se osećate – ne zaboravite da se opuštate i zabavite, da biste napunili baterije.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 7. februar   13. februar

LJUBAV: Zatišje u partnerskim odnosima – okrenuti ste sebi i povezivanju sa porodicom i prijateljima, partner je trenutno na drugom mestu. Što ćete svakako morati da mu nadoknadite. Slobodni Blizanci su vrlo praktični u svojim romantičnim maštanjima – izgleda da shvatate šta očekujete u vezi, ali pitate se da li je prava ljubav deo tih vrednosti koje cenite.

POSAO: Imate dobre ideje, ali vam nedostaje struktura koja će podržati vaše akcija, kojima ćete ostvariti ciljeve. Razmislite kako da svoje planove učinite realnijim i ko vam u tome može pomoći.

ZDRAVLJE: Virusi su svuda oko vas, a vaš imunitet nije u najboljem stanju. Povedite računa o sebi, preduzmite neku preventivu što pre.

rak 1 Nedeljni horoskop: 7. februar   13. februar

LJUBAV: U partnerskom odnosima mirno i stabilno. Uživajte u prisnosti, uglavnom u domaćoj atmosferi, gde se najbolje i osećate. Partner ceni vašu brigu za njegovo blagostanje. Slobodni Rakovi mogu lako da ulete u avanturu, koja može lako da se pretvori u nešto ozbiljnije, van svih očekivanja. Romantika i strast vam podižu energiju, bićete izuzetno senzitivni i privlačni.

POSAO: U ovom periodu posao od vas traži intelektualni napor – obično se oslanjate na intuiciju, iskustvo i rutinu, ali sada ćete morati dobro da se usredsredite i duboko da promislite o svakom potezu.

ZDRAVLJE: Manje hronične tegobe i preosetljivost na meteorološke prilike prolaznog su karaktera – bićete dobro.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments