ovan 1 Nedeljni horoskop: 7. jun   13. jun

LJUBAV: Na polju porodice i partnerstva, biće vrlo turbulentno ove nedelje. Partner će biti vrlo zahtevan, a svi ostali sa kojima imate bliske veze (deca, roditelji, sestre, braća) potrudiće se da vam zagorčaju život. Samo od vaše sposobnosti da držite sve konce u rukama, da donosite odluke pod pritiskom i da svima kažete šta treba da rade (i da će biti sve u redu), zavisi kako ćete proći kroz ovaj period. Ali vi ste rođeni predvodnik, ne ustručavajte se sada da preuzmete inicijativu, odgovornost i akciju (iako se pitate šta će vama to sve i što vas svi ne ostave na miru). Slobodnim Ovnovima ulazi u vidno polje nova osoba, koja će delovati veoma inspirativno i probudiće vaše interesovanje onako kako već dugo priželjkujete. Ta osoba vam izgleda suzdržano i ne znate na čemu ste, ali ne povlačite se – održavajte intenzivnu komunikaciju i dajte joj vremena da vas proceni, shvati, doživi – i da se opusti i otvori.

POSAO: Ako ste u procesu traženja posla, otvoriće vam se neka vrata na koja ste zakucali tek onako, reda radi, a ako ste već u poslu preko glave, biće toga još! Vrlo intenzivan poslovni period – pregovori, dogovori, nove mogućnosti, novi počeci. Biće malo zamršene papirologije, ali izaći ćete sa tim na kraj – uspešna nedelja je pred vama, šta god da preduzmete, zato, ne gubite ni trenutak, preduzimajte sve što vam padne na pamet. Novčani priliv se povećava i pada vam kamen sa srca. Sada možete da planirate, umesto da samo “krpite”.

ZDRAVLJE: Nezgodna nedelja za sve koji pate od alergije i meteoropatskog senzibiliteta. Imaćete dovoljno energije, mada ćete na kraju svakog dana bivati potpuno potrošeni. Zadovoljstvo zbog akcija koje obećavaju, držaće vas u formi.

bik 1 Nedeljni horoskop: 7. jun   13. jun

LJUBAV: Puni ste emocija, imate ljubavi, nežnosti i strasti za tri osobe, ali ne pada vam na pamet da bilo šta od toga pokažete partneru, dok on ne pronađe način da to zasluži. Vaša suzdržana osećanja mogu se pretvoriti u bes i ogorčenje, ako partneru to ne pođe za rukom (a ove nedelje, to je i teži zadatak, nego inače), pa bi bilo dobro da shvatite da ipak morate malo da popustite – makar da mu kažete šta tačno želite od njega. Slobodni Bikovi se isto tako osećaju – puni svega, a nikome ništa ne pružaju. Ima flerta, ima simpatija, ima zainteresovanih, mogućnosti za avanture su otvorene, ali vi svoje blago držite u sebi i čekate da vidite da li će neko biti vredan onoga što nosite u sebi. Naučili ste lekciju “bacanja bisera pred svinje”.

POSAO: Nekoliko dana ćete preispitivati svoje poslovne poteze, u očekivanju da se pojave neki rezultati, a sledećih nekoliko dana ćete dobiti odgovore i prilike da postignete povoljne dogovore. Ne oklevajte, to je šansa koju ste čekali! Neke troškove uspevate da pokrijete, ali pojavljuju se novi. Novac dolazi i odlazi jednakom brzinom.

ZDRAVLJE: Osetljivost na vremenske uslove i alergije. Više će vam prijati vežbanje i opuštanje u zatvorenom prostoru (najbolje u grupi), nego šetnje i boravak napolju. Osećaj “izduvanosti” je povremen i prolazan.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 7. jun   13. jun

LJUBAV: Na polju partnerstva i ljubavi, planetarne konstelacije stvaraju uslove za tajna dešavanja. Možda ćete sresti nekog ko predstavlja očiglednu životnu komplikaciju i izazov, ali prosto nećete moći da odolite, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Pokušajte da kontrolišete svoje impulse, naročito ako ste u vezi, jer tajna avantura ostavlja posledice po odnos, čak i kad nije ovako kompleksna i misteriozna. Nemojte odbaciti partnerstvo olako, razmislite, sačekajte – možda treba nešto da žrtvujete zarad partnerske stabilnosti. Slobodnima se takođe savetuje da ne uleću naglavačke – sačekajte makar neko vreme, dajte sebi šansu da shvatite da li ta priča vredi svih komplikacija koje nosi. Na kraju, svaka posledica pogodiće samo vas, ali možda ne morate da se izlažete mogućim posledicama.

POSAO: Nova kreativna energija vas ispunjava, dobijate polet ove nedelje, koji će zahtevati da stupite u akciju i da tu energiju upotrebite konstruktivno. Dajte sve od sebe, jer vas čekaju priznanja, povlastice i unapređenja, ako se sada pokažete u punom sjaju. Ukoliko iskoristite mogućnost da napravite dobar poslovni dogovor, finansijsko stanje će vam se značajno poboljšati u narednom periodu. Do tada, ne rasipajte novac kojim raspolažete!

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni ste za sve što vas čeka, ali pazite da se ne preforsirate, poštujte svoja ograničenja i odmarajte se kad god možete.

rak 1 Nedeljni horoskop: 7. jun   13. jun

LJUBAV: Dobar period za komunikaciju sa partnerom – a sigurno imate o čemu da pričate, šta da objasnite i šta da oprostite jedno drugom. Nemojte okrivljivati partnera, pokušajte da ga razumete, to mu je potrebno da bi mogao da se otvori i bude potpuno iskren sa vama. Potrudite se, poradite na zbližavanju i provedite zajedno puno lepih trenutaka. Slobodni Rakovi će biti u prilici da upoznaju novu osobu – a to se stalno dešava u poslednje vreme, ali nikako se ne pojavljuje onaj pravi. Ove nedelje ćete imati veći izbor i više dilema – ko u stvari, zaslužuje vašu pažnju? Opustite se i zabavljajte se, ne rešavate životno pitanje, ne treba da shatate stvari tako dramatično. Zvezdani savet – ne okrećite se prošlosti i ne padajte na tipa koji liči na vašeg bivšeg!

POSAO: Vesti o velikim promenama na polju karijere – ili barem obilje novih informacija, koje će vam biti od koristi u narednom periodu. Nove poslovne prilike, puno podsticajnih dešavanja i dobre energije. Uhvatite zalet i pripremite se psihički da izdržite pritisak svih ovih dešavanja – biće dinamično, uzbudljivo, zahtevno i naporno. Pokušajte da ne trošite previše u ovom periodu, jer će vam taj novac zafaliti.

ZDRAVLJE: Koristite svaki trenutak za odmor – i fizički i mentalni. Potrebno vam je više opuštanja.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments