ovan 1 Nedeljni horoskop: 8. februar   14. februar

Na poslovnom planu ne ide sve onako kako si zamislila i zbog toga si prilično nervozna. Iako nema ozbiljnog razloga za brigu, svakako brineš i to te dodatno nervira. Umesto toga, usmeri pažnju i energiju na rešenje problema koji te muči. Ljubavni život može da ti bude savršena antristres terapija – prilika za flert je mnogo, a ti prilično uživaš u interesovanju suprotnog pola.

bik 1 Nedeljni horoskop: 8. februar   14. februar

I dalje nemaš previše poslovnih obaveza pa se može reći da je pred tobom prilično miran i opušten period. Iskoristi stanje mirovanja da napuniš baterije kako bi bila sigurna da ćeš moći da izneseš buduće projekte. Na ljubavnom planu cvetaju ruže, uživaš u pažnju voljene osobe i spremna si na sve kako bi vreme koje provodite zajedno bilo lepo, kvalitetno i ispunjavajuće.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 8. februar   14. februar

Pred tobom su velike poslovne promene, promene koje u potpunosti mogu da promene tvoju karijeru, naravno, nabolje. Sada je svakako pravi trenutak da na neki način odlučiš o svojoj sudbini, zato samo poslušaj svoju intuiciju. Situacija na ljubavnom planu je stabilna i uživaš u odnosu koji imaš sa voljenom osobom.

rak 1 Nedeljni horoskop: 8. februar   14. februar

Velike su šanse da će se otvoriti mogućnost za poslovno putovanje, a ukoliko bude bilo prilike za tako nešto, znaj da to u velikoj meri može sve da promeni! Od poslovnog puta možeš imati velike koristi, zato budi strpljiva i sačekaj da vidiš kako će se situacija odvijati. Kada je reč o ljubavi, spremna si za flert i avanture, ali ne želiš ništa ozbiljno. Za sada najpre uživaš u sopstvenom društvu.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments