Saznajte nedeljni horoskop: 8. jul – 14. jul za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 8. jul   14. jul

LJUBAV: Poravnanje planeta može izazvati čitav niz emocija. Odnos sa partnerom cveta, ali se trudite da izbegavate anksioznost koja se u ovom periodu može češće javljati. Neko će vas iznenaditi vestima o srećnom događaju u vezi sa vašim ličnim životom. Zvezde nalažu da ćete u narednom periodu morati da donesete važne odluke o svojim budućim planovima sa partnerom. Planetarno poravnanje sugeriše da morate da poradite na maloj samoanalizi. Zavisite od svoje intuicije koja će vas navesti na ispravne radnje u svakoj situaciji. Slobodni Ovnovi, preispitajte svoju emotivnu prošlost, potrebno je da odbacite određeni teret koji ste sami stvorili, da biste mogli da krenete dalje.

POSAO: Sa sadašnjim planetarnim poravnanjem, finansijska pitanja mogu vam uzrokovati nekoliko problema. Moraćete više da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani da biste požnjeli uspeh koji tražite. Pažljivo pogledajte oko sebe i razmislite da li treba da stvarate nova partnerstva bez unošenja previše emocija i impulsivnosti u komunikaciju.

ZDRAVLJE: Preosetljivost, moguće su alergije i uopšte razne telesne reakcije na posledice stresa. Opustite se, izađite u prirodu, plivajte, meditirajte.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 8. jul   14. jul

LJUBAV: Vaša želja da preispitate mišljenje svojih najmilijih trenutno vas boli. Ovo je vreme kada su osećanja veoma intenzivna i možda ćete biti iznenađeni koliko duboko sežu vaše emocije. Period sa partnerom je napet, ali vam ipak omogućava da se upustite u razmatranje onoga što već dugo planirate. Procena ponašanja drugih i sopstvenog će vas zaštititi od grešaka. Tenzije oko vas mogu se pojačati ako verujete u neprijatne vesti koje su izmislili vaši neprijatelji. Vaša intuicija postaje sve jača. Slobodni Bikovi, radije posmatrajte sebe i svoj uticaj na okolinu, kao i koga privlači ta vrsta energije kojom zračite, pa ćete lakše prepoznati pravu osobu.

POSAO: Treba da budete poslušni i strpljivi ako želite da završite aktuelni posao. Bićete iznenađeni finansijskim uspehom postignutim kroz davno završene zadatke. Ne pokušavajte da preuzmete na sebe zaduženja drugih, kako biste dokazali svoju umešnost i kompetencije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada će vas usponi i padovi energije zamarati. Ukoliko potiskujete osećanja i gutate reakcije, imaćete problema sa želucem i stomakom.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 8. jul   14. jul

LJUBAV: Slobodni Blizanci, bićete pozvani na dejt, ali od strane nekoliko osoba koje žele da se upoznaju sa vama. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da ubrzate, jer ne želite da prebrzo skočite u bilo šta i onda otkrijete da ste pogrešili. Nemojte ulagati svoje vreme u one koji vam to ne uzvraćaju. Oni u vezi će se možda naći u bujici emocija, pa ćete vi uskoro biti ti koji će više slušati i brinuti. Mogući su eksplozivni izlivi nezadovoljstva i svađe, ali i pasivno-agresivna ćutanja i napetost koja ne nalazi ventil. Svoje snove i planove morate čuvati u tajnosti od stranaca.

POSAO: Poslovni pozivi zaslužuju vašu pažnju i doneće vam dobru zaradu u narednim danima. Prepoznavanje i prosperitet su zagarantovani ako pažljivo pogledate šta se dešava oko vas. Nemojte težiti uspehu kroz neočekivane promene.

ZDRAVLJE: Proširite aspekte svog mentalnog, duhovnog, emocionalnog i fizičkog života što više možete, tako ćete pronaći stabilnost i smirenje koje vam je potrebno.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 8. jul   14. jul

LJUBAV: Pokušajte da ne budete ljuti na svoje bližnje, njihove reči su za vas možda previše bolne, ali vam samo žele dobro. Budite uzdržani da biste izbegli gubitke i pokušajte da se ne svađate. Ne odbijajte pozive prijatelja čak i ako ste umorni, jer su vam u ovom trenutku veoma potrebni. Planete sugerišu da ćete se možda naći preplavljeni zahtevima za izlete. Ostvarite korisne promene u svom životu. Otvoreno razgovarajte sa partnerom o sve što vas muči. Treba da budete tu jedno za drugo u svakom pogledu. Slobodni Rakovi, uvek je dobro proceniti svoje postupke i postupke onih oko vas. Prihvatite poziv na piće osobe koja već neko vreme pokušava da privuče vašu pažnju.

POSAO:  U ovom trenutku morate pustiti svoju intuiciju da vodi put i bićete uspešni. Zaokružite poslove iz prethodnog perioda i odvojte trenutak za retrospektivu. Ispunili ste većinu svojih ciljeva i okončali mnoge iscrpljujuće i zahtevne poduhvate – imate sve razloge da se osećate dobro.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da strogo odvojite poslovni deo dana od privatnog, da biste uspostavili mentalnu ravnotežu i sačuvali fizičko zdravlje.nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 8. jul   14. jul

LJUBAV: Energija ovog ciklusa može stvoriti vrstu raspoloženja u kojem se nalazite hipnotisani. Budite oprezni i ne žurite, a ni partnera nemojte požurivati ni u čemu. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz više različitih perspektiva. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima. Postaćete svesni da nešto mora da se promeni u vašem životu, a prvenstveno u odnosu sa partnerom. Putujte samo ako ste sigurni da ćete svoje namere ostvariti. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje agresivno. Slobodni Lavovi mogu doći u neprijatnu situaciju da izraze svoja osećanja, ili da šalju signale i poruke koji ne nailaze na razumevanje i uzvraćanje.

POSAO: Narednih dana ćete stabilizovati svoje materijalno stanje. Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist i priznanje. Ne dajte znak da znate za spletke među kolegama jer vas se takve ne tiču.

ZDRAVLJE: Napetost i iscrpljenost ostaviće zdravstvene posledice, ukoliko ne povedete računa o sebi i ne odredite vreme za odmor i opuštanje, koga ćete se disciplinovano pridržavati.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 8. jul   14. jul

LJUBAV: Prolaznost šteti vašem svakodnevnom životu. Čekaju vas velike promene. Možda ćete ući u zajednicu koja će potpuno promeniti vaše ideje o svetu i životu. Nebeska energija može da učini da se osećate nedovoljno spremnim u vezi sa određenim pitanjem. Zvezde poručuju da sa partnerom ne putujete u inostranstvo. Detaljno procenite razgovore sa bližnjima. Slobodne Device, ne oklevajte ako vam ide u prilog da promenite svoje planove. Ovaj period je povoljan za ostvarenje vaših želja.

POSAO: Dočekaće vas neočekivani materijalni uspesi, iz kojih ćete izvući mnogo mudrosti. Moći ćete uspešno da napravite korak ka ciljevima i idejama koje su već postavljene i razvijene. Držite se logike i racionalnih zaključaka, bez mnogo uživljavanja u situaciju. Ne obazirite se na sumnje koje iskazuje vaša okolina i držite se svog plana.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje, napetost i nervoza. Bavite se duhovnom praksom – dišite, meditirajte, hodajte bosi po travi. Osamite se i opustite.

Comments