5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

U trendu je originalan nakit kao izraz individualnosti – evo gde možeš da ga nabaviš!

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

#musthave aksesoar za leto u stilu Grace Kelly

#weekendescape: Sve što ti je potrebno za romantičan piknik u francuskom stilu

#travelinspo: Nove destinacije koje će tek postati pravi hit!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

3 frizure za maturu koje možeš napraviti sama!

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

1/3

ovan2111111111111111111121111 1 1 Nedeljni horoskop: 8. jun   14. jun

Kao početak predstojećih promena, ove nedelje je moguće suočavanje sa iznenadnim gubicima, vezanim za promene na poslu ili nasleđe i nekretnine. Materijalna pitanja će te okupirati i u vezi ćeš biti rasejana i isključena, ali partner će se pokazati i pružiti više podrške nego što očekuješ. Slobodni će biti jako nestrpljivi i želeće neke stvari da promene odmah – posao, status veze, frizuru… Ostani smirena koliko je moguće i otvorena prema novim mogućnostima, ne gubi živce, to utiče na lepotu.

bik1111111111111111111111 1 3 Nedeljni horoskop: 8. jun   14. jun

Naglo prekidanje ljubavnog odnosa znači da si postala svesna da je krajnje vreme da to uradiš, a planetarni uticaj je na strani onih koji su spremni da raščiste po kratkom postupku i krenu dalje. Sloboda je stanje koje priželjkuješ, a ako je već imaš, shatićeš da uopšte nisi spremna za vezu – i možda nekome slomiti srce. Na poslu izuzetno prijatna atmosfera ove nedelje, ali ne žuri sa donošenjem odluka.

blizanci2111111111111111111 1 2 Nedeljni horoskop: 8. jun   14. jun

Ove nedelje postoji opasnost od isplivavanja tajni – to mogu da budu i podsvesni sadržaji (tajne koje kriješ sama od sebe), ali i vrlo konkretne i osetljive stvari, koje se tiču tvog komplikovanog ljubavnog života. Ako se to desi, ne beži od odgovornosti, odmah sve priznaj i rešavaj – vreme je za rašćišćavanje na svim planovima. Nije trenutak za nove ljubavi, a za stare upravo ističe. Vrlo je slično i na poslu – pojavljuju se zaboravljeni i previđeni propusti koje sada moraš da priznaš i ispraviš. Nervozna si.

rak211111111 1111111111111111 1 1 Nedeljni horoskop: 8. jun   14. jun

Počinje faza velikih transformacija, koje će se na polju emotivnih odnosa ogledati u pobuni protiv svih ograničenja na koja u vezi inače mirno pristaješ. Svakako ti treba više slobode, a od partnera zavisi kako će to shvatiti i primiti. Ako nisi u vezi privući će te nove osobe, ali verovatnije je da umesto romantične povezanosti ostvariš nova prijateljstva, koja će ti veoma prijati. Na poslu zatišje, imaš vremena da razmisliš na miru gde si i kuda ćeš dalje. Veruj samo sebi, upozoravaju zvezde.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice