ovan 1 Nedeljni horoskop: 8. maj – 14. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima moguća krizna situacija, koja može doneti neočekivane pomake u vašoj bliskosti i razumevanju. Budite otvoreni i jasno i jednostavno izrazite svoja osećanja. U komplikovanim vezama, ovaj trenutak može doneti razrešenje i usmeriti događaje ka cilju koji želite. Slobodni Ovnovi bi trebalo da budu strpljivi i da posmatraju sebe u svim interakcijama – vaši odnosi sa ljudima pokreću vaša osećanja koja vas usmeravaju ka samospoznaji. Ovo može biti ključ za prepoznavanje srodne duše.

POSAO: Planetarna energija podržava ostvarenje profesionalnih ciljeva – ostanite strpljivi i pažljivi, naročito ako razvijate posao. Mogući su gubici u početku, ali na vama je da pratite razvoj i usmeravate ga, istovremeno. Držite se malih koraka i bliskih ciljeva i pokažite inicijativu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada su moguće prolazne stomačne tegobe. I sami znate da je to posledica nervoze, pa pokušajte da se opustite i relaksirate.

bik 1 Nedeljni horoskop: 8. maj – 14. maj

LJUBAV: Imate mogućnost da sprovedete svoje zamisli, odnosno da usmerite razvoj partnerskog odnosa u pravcu koji želite. Ako imate osećaj da zaslužujete više nego što dobijate, ostanite pozitivni i strpljivi, velike su šanse da dobijete potvrdu koja vam je potrebna. Slobodni Bikovi će upoznati nove osobe, koje su verovatno povezane sa ljudima iz vašeg bliskog kruga prijatelja. Iako osećate leptiriće, vaš primarni emotivni posao u ovom periodu jeste samoanaliza i samospoznaja, zato ne žurite da uletite u neki odnos, pre nego što shvatite šta stvarno želite.

POSAO: Teškoće su pred vama, poseban oprez se savetuje prilikom poslovnih transakcija i pregovora – nemojte potpisivati nikakve ugovore, naročito ukoliko se tiču finansijskih ulaganja. Sačekajte povoljniji period za materijalizaciju vaših vrednosti.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i zdravi, mada se osećate malo prazno i potrošeno, kao da vam nedostaje energija. Ako ste se ulenjili, aktivirajte se fizički, pa ćete živnuti.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 8. maj – 14. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete morati da se pozabavite nekim stvarima koje više ne možete da ignorišete. Ne čekajte da vas sukob navede na to i ne pokušavajte da nametnete svoju volju, radije pristanite na kompromis, da ne biste partneru pokvarili planove. Slobodni Blizanci će imati zanimljive lične uvide – možda otkrijete da neka osoba zaslužuje više pažnje nego što ste mislili, ili da nije ono što ste mislili da jeste. Ostanite na distanci, ovo nije period za započinjanje romantičnih priča.

POSAO: Posao vas zamara i osećate nedostatak energije i volje. Ipak, ne pokušavajte da zbrzate zadatke koji su pred vama, nego se saberite i pokažite profesionalnost. Povedite računa o troškovima, jer prihodi variraju i kasne.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje i promena, učaurili ste se i zato vam i nedostaje energija. Pomisao na aktivno vežbanje vam nije prijatna, ali znate da će vam koristiti.

rak 1 Nedeljni horoskop: 8. maj – 14. maj

LJUBAV: Ako se pojave nesuglasice u odnosu, moguće da vam nešto promiče, zato što niste obraćali pažnju. Procenite kako se osećate i podelite to sa partnerom, umesto da se branite ako vas optužuje da ga zanemarujete. Slobodni Rakovi će imati potrebu za osloncem, pa mogu u ovom periodu da privuku starije osobe, koje imaju iskustvo, smirenost i ljubazno se ponašaju. Opustite se, simpatija vas ne obavezuje da se upletete u odnos, dok niste sigurni kako se osećate.

POSAO: Moguće nepovoljne vesti na poslovnom planu, ali vi treba da ostanete smireni i posvećeni i da se ne uživljavate u razrađivanje dramatičnih ishoda. Dobar je trenutak za započinjanje novih projekata, naročito ako se razlikuju od onoga što ste do sada radili.

ZDRAVLJE: Nervoza i stomačni problemi idu zajedno, a vaš senzbilitet i romantična očekivanja podstiču i jedno i drugo. Pronađite ravnotežu i pokušajte da je održite.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments