Saznajte nedeljni horoskop: 8. mart – 14. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, uskoro će doći trenutak kad ćete upoznati nekog posebnog, a to će za vas biti odlučujuće, jer je ovaj period vrlo povoljan za ljubavni život. Budite ljubazni, šarmantni i ne propustite priliku da iskažete svoju inteligenciju. Ovnovi u vezi, tokom ovog perioda, ispunjeni ste strpljenjem i mirom – partner, a ni vi, niste skloni impulsivnim potezima uslovljenih vašim nestrpljenjem. Postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima. Planete vam obećavaju samopouzdanje i duhovnu harmoniju, što će učvrstiti postignuto.

POSAO: Ne rizikujte, nestandardni pristup rešavanju poslovnih problema trenutno vam neće pomoći. Ni u čemu ne morate žuriti, već budite strpljivi i veće promene unosite samo nakon detaljne procene i kad uvidite da je trenutak za to. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Odvojite vreme za odmor uveče kako se ne biste srušili od iscrpljenosti i naprezanja, čemu ste često skloni.

ZDRAVLJE: Ne dozvolite da osetite grižu savesti kad god odmarate, misleći kako uvek nešto morate da završavate. Isključite telefon i prepustite se mentalnom čišćenju – uz radnje koje vam prijaju.

2 bik Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

LJUBAV: Bikovi u vezi, moguće je da trenutno niste zadovoljni situacijom u svojoj vezi i planetarni sastav vas može naterati da se pozabavite temom o kojoj niste želeli da pričate. Budite tolerantni prema partnerovom mišljenju i potrebama – i otvoreno razgovarajte o svakoj nesuglasici, ali i o pozitivnim stvarima. Odajte sebi priznanje koliko ste zajedno dogurali i kakve izazove ste prebrodili. Slobodni Bikovi, dolazi dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlačnim onima koji uviđaju vaše kvalitete i originalnost. Izađite iz zone komfora i posetite klub, bar, restoran u kom dosad niste bili – nikad se ne zna koga tamo možete upoznati.

POSAO: Čak i mali uspesi na radnom mestu će vas ispuniti optimalnom dozom optimizma koja će vam pružiti podstrek da se nosite sa daljim izazovima. Uprkos svemu, naći ćete izlaz iz teške situacije, izbeći ćete gubitke i povećaćete svoj autoritet. Zaštitite svoje interese promišljeno i bez agresije. Promene su korisne ako nisu iznenađujuće i ako ste spremni za njih.

ZDRAVLJE: Zaštitite se od potencijalne prehlade uz redovan san, pravilnu ishranu i pešačenje. Osluškujte svoje telo – obraćajte pažnju na promene.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

LJUBAV: Blizanci u vezi, radujte se novim iskustvima. Zajednički poduhvati će ustoličiti vaš ljubavni odnos i doneti vam radosti za koje ste mislili da postoje samo u filmovima. Ne dozvolite da vas tuđe poruke i predlozi izbace iz ravnoteže, rizikujući da upropastite do sada postignuto. Slobodni Blizanci, nešto pokreće vaša osećanja i kovitla ih u mislima, pa ne razmišljate baš najjasnije. Razmislite šta ili ko to može biti. Obavite detaljnu samoanalizu, ali ne zaboravite da se bavite radnjama koje vam prijaju i koje podstiču vaše mentalno hranjenje.

POSAO: Pokušajte da izbegnete radnje koje vam neće doneti željeni uspeh – za koje vidite da su, zapravo, gubljenje vremena i ne donose rezultate. U ovom trenutku je važno da se uzdržite od donošenja važnih odluka za dugoročne promene. Ako se od vas traži da putujete, nemojte to shvatati kao opterećenje, već razmislite o svemu pozitivnom što vam takvo putovanje može doneti. Nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima potreban novi pravac.

ZDRAVLJE: Pesimističko raspoloženje je uzrok vašeg umora i iscrpljenosti, dakle, od vas zavisi. Izaberite da se osećate dobro i aktivirajte se fizički i mentalno.

4 rak Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

LJUBAV: Slobodni Rakovi, preporučuje se da budete veoma oprezni u trošenju svojih osećanja – pogotovo ne na one koji to ne zaslužuju. Uskoro ćete možda iskusiti veliku dozu neraspoloženja, ali to će biti kratkog veka. Trenutna planetarna energija može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve važne odluke. Rakovi u vezi, neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, zbog čega ne bi trebalo da žalite, već da na to gledate kao na novu, drugačiju mogućnost, priliku. Napravite zajedničke promene koje će postati odskočna daska za dostizanje novih iskustava i zadovoljstava. Bilo koja vrsta putovanja biće oplemenjujuća za oboje.

POSAO: Oni od vas sa velikom odgovornošću treba detaljno da pregledaju ugovore koje će potpisati – obavezno uz savet advokata. Budite oprezni u svojim postupcima i postići ćete veliki uspeh. Novčana pitanja će biti u velikom fokusu. Ponašajte se promišljeno i analizirajte svaki utisak i pomisao. Pustite da se stvari slegnu, da biste imali jasniju predstavu o situaciji u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE: Možete osećati da vam je sva energija potrebna samo da prođete kroz dnevne zadatke i obaveze. Obezbedite sebi mir i samoću, boravak u prirodi i dovoljno odmora.

5 lav Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

LJUBAV: Lavovi u vezi, javlja vam se želja da osetite nove senzacije; vaša senzualnost i težnja za intimnim ljubavnim kontaktima i iskustvima će se značajno povećati. Sa druge strane, materijalni problemi zbog vaših grešaka će vam pokvariti raspoloženje – i vama i vašem partneru (ako to dozvolite). Naučićete mnogo kad budete strpljivi, smireni jer će vam to omogućiti da posvetite više pažnje zajedničkim planovima i detaljima. Slobodni Lavovi, uživaćete u psihološkoj analizi nekoga iz svog okruženja – posebno u razgovoru sa prijateljima, koji vam mogu pomoći u davanju saveta kakav potez da napravite ako uopšte želite da se obratite simpatiji.

POSAO: Bićete mirni, odgovorni i samouvereni na radnom mestu – i nijedan izazov vam neće biti stran. Šta god da odlučite da uradite, mogli biste primetiti da se vaši planovi neprestano menjaju, posebno ako ste odlučili da uradite nešto neobično. Umesto da radite na tome da stavite novac u tuđi džep, ovo je trenutak da preduzmete korake da stavite novac u svoj džep. Sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o svojoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena načina života – pojedini uzroci stresa skriveni su u navikama za koje verujete da su dobre za vas, a telo vas opominje. Slušajte ga!

6 devica Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

LJUBAV: Na snazi je planetarna konfiguracija tako da možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi ili, ako ste sami, pojavu nove ljubavi. Uz ovo, čini se da ste posebno vatreno i avanturistički raspoloženi. Device u vezi, kao i slobodne, sad je vreme da izgradite svoje buduće planove. Ovo je dobro vreme za sve vrste izleta – i ako još niste ništa isplanirali, opustite se u traženju nove zabavne destinacije. Prestanite da razmišljate o prošlosti, već analizirajte koliko imate sada – i budite zahvalni, a zatim razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću.

POSAO: Shvatite svoje obaveze ozbiljno i pokušajte da ih ne prebacite na drugoga. Pazite na prevare – greške mogu potpuno promeniti vaše glavne ciljeve za ovaj period. Ponovo razmislite o novim idejama koje su vam ranije bile ponuđene da se spasite od propasti i gubitaka. Počećete aktivno da završavate svoje zadatke i bavite se planovima koje ste zacrtali.

ZDRAVLJE: Promenite nešto u svojoj dnevnoj rutini, uvedite redovno vreme za odmaranje i opuštanje – potrebno vam je više načina za kanalisanje stresa.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Comments