ovan 1 Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

Pred tobom je nekoliko manjih prepreka zbog kojih ćeš se dosta brinuti, naročito zato što nećeš odmah uvideti rešenje problema. Pusti da potencijalna odluka “prespava”, a zatim se za realizaciju pobrini sutradan. Ne donosi ishitrene zaključke. Ne zaboravi da je mnogo kolega i prijatelja na tvojoj strani i da uz njihovu pomoć možeš sve.

Ukoliko si u vezi, maksimalno se potrudi da izbegavaš čak i najmanje sukobe sa partnerom kako oni ne bi prerasli u nešto mnogo veće i ozbiljnije. Samo jedan loš dan može da zakomplikuje mnogo toga. Ukoliko si sama, zainteresovaćeš se za prijatelja nekog od prijatelja i bez mnogo razmišljanja ćeš se upustiti u flert.

bik 1 Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

Nedelja pred tobom je u poslovnom smislu prilično lagana, nećeš imati previše obaveza zbog kojih bi “gubila glavu”, pa ipak, moguće je da će te mučiti određene dileme zbog kojih nećeš imati mira. Najbolje je da odluke donosiš “hladne glave”, zato se umiri i opusti, pa tek onda odluči šta bi trebalo da uradiš.

Očekuje te odlična nedelja kada je reč o ljubavi, naročito ukoliko si slobodna, jer je pred tobom mnogo potencijalno zanimljivih ljubavnih susreta. Pa, neki od njih će te sigurno zaintrigirati, zar ne? Ukoliko si u vezi, vodi računa o svojim reakcijama, jer će te neki postupak partnera izbaciti iz takta. Samo smireno i polako, to nije nešto zbog čega bi trebalo da se nerviraš!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

Žudiš za promenama u karijeri? Ova nedelja će ti možda baš to i omogućiti! Velike su šanse da će se desiti velika i važna promena koja će u potpunosti promeniti tok tvoje karijere, ali to je baš ono što ti je u ovom trenutku i potrebno. Samo hrabro prigrli sve novine koje se dešavaju!

Ljubavna situacija je stabilna i generalno imaš dobar odnos sa voljenom ili osobom koja ti se dopada. Ipak, vodi računa o komunikaciji jer se vrlo lako može desiti da dođe do nesporazuma koji će vas koštati te faze u kojoj ste trenutno i u kojoj oboje uživate. Zato – oprez!

rak 1 Nedeljni horoskop: 8. mart   14. mart

Situacija na poslovnom planu je prilično dinamična, ali ti uživaš u takvom tempu. Možda će te iznenaditi neplaniran put ili jako važan sastanak koji na neki način može znatno da unapredi tvoju karijeru na duže staze. Drži se – odlično ti ide!

Zauzeti pripadnici znaka lako mogu da podlegnu niskim strastima. Ukoliko ne želiš da povrediš ili izgubiš partnera, razmisli ima li uopšte svrhe upuštati se u takve odnose. Ukoliko si slobodna, bićeš raspoložena za flert i rado ćeš se upuštati u sve te slatke razgovore. Pa ipak, niko te neće zainteresovati toliko da se prepustiš i upustiš u vezu.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments