ovan 1 Nedeljni horoskop: 8. novembar   14. novembar

LJUBAV: Nakon burnog perioda, slobodni Ovnovi će imati malo manje stresan i štaviše zabavan period. Posle kiše uvek dođe duga, a sad je pravo vreme da se baciš malo u dejting vode. Ovnovi u vezi napokon imaju miran period sa partnerom i nekako sve dolazi na svoje, stoga se osećaš baš dobro.

POSAO: Posao bi trebao da ti donese nove prilike koje će ti otvoriti nova vrata, a tvoje poslovne ambicije su na korak do ostvarenja, stoga se baci na posao. Obrati pažnju doduše kako trošiš novac, imaš previše nepotrebnih troškova.

ZDRAVLJE: Nateraj se da odeš na trening – prijaće ti.

bik 1 Nedeljni horoskop: 8. novembar   14. novembar

LJUBAV: Slobodni Bikovi osećaju uticaj energija na sopstveno stanje u glavi, što ih malčice deprimira, stoga sad nije najpametnije da se baciš u dejting vode. Bikovi u vezi imaju potpuno okej odnos sa partnerom trenutno, pa možete da uživate u vašoj ljubavi lagano.

POSAO: Na poslu traje stresan period i misliš da počinje vreme za promenu. Nemoj praviti ishitrene odluke, no polako i razmotri sve svoje opcije koje trenutno imaš, eventualno potraži nove pre nego doneseš odluku. Sasvim pristojna finansijska situacija.

ZDRAVLJE: I dalje nisi povratila potpuno snagu od prehlade, nastavi da jačaš svoj imunitet još uvek.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 8. novembar   14. novembar

LJUBAV: Zauzeti Blizanci se odlično slažu sa svojim partnerom i uživaju da provode vreme sa njim. Samo nastavite tako, ljubav je zaista divna zar ne? Slobodni Blizanci bi mogli da ostanu malčice razočarani jer se situacija neće baš odigrati u njihovu korist. Samo polako, biće još prilika.

POSAO: Postižeš sve zadatke na poslu da završavaš, ali svakako ćeš biti iscrpljena zbog toga. Pokušaj da se organizuješ tako da ne doživiš kolaps od umora, jer nije baš sve toliko hitno. Sasvim soldina finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Jačaj organizam vitaminima, premor bi mogao da te dovede do malo jače prehlade.

rak 1 Nedeljni horoskop: 8. novembar   14. novembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi su i dalje u potrazi za partnerom koji im odgovara, a sreća vam se baš možda ove nedelje nasmeši. Samo ne pravite emotivne ispade pre vremena, možda još uvek nema potrebe za tim. Rakovi u vezi se odlično slažu sa partnerom, mada nemoj dozvoliti da sebi postavljaš pitanja koja će ti napraviti haos u glavi.

POSAO: Promene stupaju na snagu, a posla je sve više i više. Pokušaj da se ubrzaš kako bi sve postigla, ali nemoj da praviš bespotrebne greške kako ne bi bila u problemu. Finansijska situacija se polako popravlja.

ZDRAVLJE: Trudi se da jedeš što je zdravije moguće, tvoj organizam traži što više povrća.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments