nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 8. oktobar   14. oktobar

LJUBAV: Velike su šanse da sretnete nekoga ko će vam biti jako privlačan, možda će vas čak podsećati na jednu posebnu osobu koju ste nekada poznavali i koja vam je bila važna. Ako odlučite da se dublje povežete sa ovom osobom, nećete zažaliti, ni vi, ni ona. U partnerskim odnosima skladan period, u kome ćete želeti da zajedno stvarate, ili radite nešto konstruktivno! 

POSAO: Spremni ste da učinite sve što je potrebno, da biste stvorili pravu vrstu promene i našli rešenja za probleme sa kojima se srećete. Imate planetarnu podršku za pravljenje velikih planova i postavljanje ciljeva. Veoma uspešan period za one koji rade samostalno, od kuće – imate podršku ukućana i prijatelja. 

ZDRAVLJE: Imate veliku količinu nagomilane energije koja traži da je oslobodite dugom šetnjom, trčanjem, ili nekom napornijom fizičkom aktivnošću.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 8. oktobar   14. oktobar

LJUBAV: U ljubavnim i ostalim bliskim odnosima, klima se menja i postaje toplija i prijatnija. Ako ste imali nesuglasice sa partnerom, ili prolazili kroz neku ličnu emotivnu krizu, sada vam je perspektiva šira, a stvari jasnije. Spremni ste da oprostite greške iz prošlosti i sebi i drugima i da nastavite dalje. Veoma ste senzitivni i reagovaćete snažno na osobe koje su vam privlačne – u telesnom i intelektualnom smislu. 

POSAO: Spremni ste da ostvarite svoje ciljeve, bez osvrtanja i predomišljanja. Putem će vas voditi nadahnuće, intuicija, improvizovani potezi i razmišljanje van okvira – vaša kreativnost će doći do izražaja, pa ćete biti u stanju da od „delova“ koji se ne uklapaju, stvorite celinu koja funkcioniše. 

ZDRAVLJE: Veoma ste aktivni i trošite mnogo energije. Odredite veče kao vreme za opuštanje, odmor, zabavu, na načine koji vam obnavljaju energiju.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 8. oktobar   14. oktobar

LJUBAV: Imate šansu da popravite svoj ljubavni život – u partnerskim odnosima budite praktični, jasni u svojim zahtevima, realni u očekivanjima i otvoreni za kompromise. Izbegavajte svađe i sukobe, setite se da se svaki problem može rešiti uz strpljenje, otvoren razgovor i razumevanje. Ako ste stami, možete najazad skupiti hrabrosti da stupite u kontakt sa osobom koju posmatrate već duže vreme. 

POSAO: Pripremite se za poslovna pitanja koja ćete morati da rešavate interventno. Morate se suočiti u ovom periodu sa kontroverzama, za koje ste sami odgovorni. Raspoloženje vam može ometati koncentraciju, pa pokušajte da držite fokus – odredite prioritete i radite jedno po jedno. Preispitajte svoje planove za nove aktivnosti, koje vam mogu doneti prihode.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine – zdravije navike, dovoljno sna, više kretanja, u redovnim terminima. 

 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 8. oktobar   14. oktobar

LJUBAV: Možete privući nekoga sa kvalitetima Saturna – pažljivu, pouzdanu, smirenu osobu, koja može biti (dosta) starija od vas. Prijaće vam komunikacija sa ovom osobom, pored nje ćete jasnije razmišljati i imati više samopouzdanja. U partnerskim odnosima morate pokazati strpljenje i takt, a u porodičnim, toleranciju – biće dosta izazova i momenata kada će biti potrebno da iskontrolišete i preusmerite emotivni naboj. 

POSAO: Možete napraviti promene u svom životu, koje će vas motivisati i ohrabriti – poslužiće vam kao odskočna daska ka vašim ciljevima. Razmotrite planove za sigurniju budućnost, završite započeto i ispunite obećanja, da biste raščistili prostor za poduhvate koji su pred vama i uspeh koji vam predstoji. Ako razmišljate da li da prihvatite odgovorniji položaj, ili aplicirate za lidersku poziciju, učinite to, zvezde su na vašoj strani. 

ZDRAVLJE: Energiju obnavljate u samoći i tišini i potrebno vam je više odmaranja i mirovanja nego inače, da biste sačuvali zdravlje. 

 

Comments