Saznajte nedeljni horoskop: 8. septembar – 14. septembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 8. septembar   14. septembar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, širom otvorite oči, jer je moguće da ne primećujete znake simpatije koje vam šalje osoba iz okruženja – to može biti vaš prijatelj, kolega ili neko kog ste nedavno upoznali. Ovnovi u vezi, mogli biste biti iznenađeni otkrićem da vam partner zamera određene stvari, što je sada postalo nemoguće sakriti – a to se verovatno desilo jer niste otvoreno razgovarali o stvarima koje vas muče. Ne dozvolite da vas okupacija sopstvenim egom dovede do ishoda na emotivnom planu koji vam se neće dopasti.

POSAO: Nemojte razgovarati o proširenju poslovanja ili promeni radnog mesta jer ste impulsivni, pa možete biti lišeni podrške. Uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete, ali vaše strpljenje i upornost će biti testirani. Problemi sa kolegama u vašem okruženju su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Bićete iznenađeni finansijskim uspehom postignutim kroz davno završene zadatke.

ZDRAVLJE: Nakupili ste veliku količinu nervozne energije i potrebno vam je da se stabilizujete kroz fizički napor – trčanje, vožnja bicikla, duga šetnja, biće vam od koristi.

2 bik Nedeljni horoskop: 8. septembar   14. septembar

LJUBAV: Ako ste u procesu važne odluke, nemojte žuriti u njenoj realizaciji, već dajte sebi vremena da o svemu razmislite – možda potražite i savet iskusnijih. Nebeski uticaji stvaraju potencijal za dramatičan preokret događaja, ali ovo je odlična prilika da zaista napravite neke snažne promene na ljubavnom planu. Period je napet, ali vam ipak omogućava da se upustite u razmatranje onoga što već dugo planirate. Slobodni Bikovi, dajte sebi vremena da se odmorite od dejtinga i novih poznanika. Ne morate stalno razmišljati kako ćete nešto propustiti ako se ne vidite sa dotičnom osobom. Nemojte se siliti ni na šta.

POSAO: Dovršite započete zadatke i ubirajte plodove svog uspeha. Završavajte obaveze jednu po jednu, prema prioritetu, ne trošite energiju na periferne stvari. Ako treba da rešite određeni problem, angažujte svoje kolege i saradnike i radite timski, umesto da svu odgovornost preuzimate na sebe.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, mada se možete osećati na ivici snage. Potreban vam je odmor, izmeštanje iz svakodnevice i opuštanje – da biste ostali zdravi.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 8. septembar   14. septembar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, šanse za sudbonosni susret rastu ako se ne zadržavate na jednom mestu, već putujete i upoznajete nove ljude. Planetarno poravnanje čini da želite da požurite stvari, ali morate da pokažete strpljenje. Ispravnost u odnosima sa onima iz vašeg okruženja će vas sačuvati od nevolja, a i zadobićete više njihovog poverenja. Blizanci u vezi, planetarno poravnanje naglašava izlazak i kretanje, pa ovaj period vas i vašeg partnera čini vrlo raspoloženim i otvorenim za nova iskustva. Posetite zabavni park, idite na aktivni odmor, vozite bicikl, družite se sa prijateljima – činite sebi da vam svaki dan bude nezaboravan.

POSAO: Moguće su nove poslovne ponude koje bi vam mogle biti korisne. Mnogo toga se događa ispod površine, a vi treba da zaštitite sebe i svoje interese. Ključ vašeg uspeha u ovom periodu jeste poznavanje sebe i onoga što ste u stanju da postignete.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i puni energije i potrebno vam je da se opustite na aktivan način. Kao što smo pomenuli, organizujte izlet ili zabavu sa bliskim osobama i porodicom.

4 rak Nedeljni horoskop: 8. septembar   14. septembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, zvezde poručuju da uskoro više nećete moći da krijete svoja osećanja. Razgovarajte sa osobom koja vam izaziva nemir i leptiriće u stomaku – kakav god bude ishod, bićete ponosni na sebe što ste bili iskreni i osećaćete se prijatnije. Sa druge strane, Rakovi u vezi treba da izbegavaju nova poznanstva, koja mogu biti izvor turbulencija u ovom periodu. Ako ste nervozni, nemojte se prepirati sa partnerom, radije budite staloženi, inače rizikujete da stvorite ozbiljne probleme. Partneru predložite zabavnu aktivnost kako biste se oraspoložili.

POSAO: Sada se možda osećate prilično emotivno, pa vam nedostaje osećaj jasnoće, ali potrudite se da to ne utiče na vaše obaveze. Otkrićete da neuspešan projekat možete pretvoriti u uspešan, ako mu se posvetite i budete otvoreni za pomoć drugih. Vaši novi planovi obećavaju značajan uspeh ako vodite naporne, ali produktivne razgovore.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, stabilni ste i imate dovoljno energije. Ukoliko imate redovnu terapiju, možda je potrebna korekcija – posavetujte se sa lekarom.

5 lav Nedeljni horoskop: 8. septembar   14. septembar

LJUBAV: Energija planeta donosi shvatanje upravo onoga što treba da uradite da bi vaš najintimniji odnos funkcionisao skladnije za vas oboje i, iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto brzo kako biste ga trenutno poboljšali, bilo bi bolje da se promene uvode postepeno. Trenutna planetarna energija ima tendenciju da promoviše osećanja odvojenosti, ali i sumnje i paranoje. Samo strpljenjem moći ćete da stabilizujete ono što je do sada postignuto. Slobodni Lavovi, uživaćete u psihološkoj analizi nekoga iz svog okruženja ko vam već neko vreme okupira misli. Ipak, ne čekajte dugo – već pozovite dotičnu osobu na piće.

POSAO: Vaše greške na radnom mestu, nesporazumi u odnosima i konflikti u komunikaciji sa kolegama su uzrokovani neslaganjem sa vašim mišljenjem, pa razmislite da li ste zaista u pravu. Odrađujte zadatke korak po korak, mirno, i budite strpljivi. Tokom ovog vremena, moraćete više da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani da biste požnjeli uspeh koji tražite.

ZDRAVLJE: Možete osećati neprijatnosti zbog variranja pritiska ili promene vremena. Više se odmarajte i opuštajte.

6 devica Nedeljni horoskop: 8. septembar   14. septembar

LJUBAV: Ovo je divno vreme za sve vrste društvenih angažmana – planetarna energija ovog perioda vas podstiče da razmišljate o provodu sa svojim partnerom, o izlascima i susretima sa drugima. Planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikad pre. Slobodne Device, nemojte čekati da vam bilo šta padne s neba, već radite na tome da vam se stvari dešavaju – izađite iz kuće, organizujte izalazak sa prijateljima, pronađite hrabrost i pozovite simpatiju na dejt – šta je najgore što može da se desi?

POSAO: Iznenadite kolege lepim gestom – sitnim znakom pažnje ili pozivom na kafu ili ručak – zarad dobrih odnosa. Nemojte biti napeti i razočarani zbog kašnjenja važnog sastanka koji može pokvariti vaše planove. Pred vama je obilje kreativnih i inspirativnih mogućnosti i pravaca u kojima možete da razrađujete svoje planove.

ZDRAVLJE: Nemojte se iscrpljivati, rasporedite svoje snage i prioritete, ne pokušavajte da radite sve odjednom, da ne biste sagoreli.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Comments