Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

ovan2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Iako će ovo biti jedna zabavna nedelja za vas, konstantno će vam stajati na pameti neki problem koji zahteva rešenje što pre. Na primer, uživanje u romantičnoj večeri uništiće vam razmišljanje o računu i tome kako da smanjite svoje troškove. Kako se nedelja približava raju, tako će i vama biti sve teže. Bićete sve manje motivisani za rad i sve više ćete žudeti za nekom zabavom i odmorom. Zato obavezno idite na neku žurku ovog vikenda!

 bik2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

U vašem životu je trenutno aktuelna neka igra moći, nadmetanje i odmeravanje snage. Vodite računa o tome šta govorite ukoliko želite da iz cele situacije izađete kao pobednik. Problema sa komunikacijom imate generalno u ovom periodu. Budite malo veći diplomata, jer po svemu sudeći bićete konstantno u centru pažnje, pa će svaka vaša reč da se odmerava.

 blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Bićete veoma društveni ove nedelje i steći ćete mnogo prijatelja i skupiti mnogo kontakata. Ipak, moraćete da povedete računa o tome kako komunicirate sa partnerom, posebno ukoliko trenutno niste u mogućnosti da se vidite uživo. Tvrdoglavost je velika prepreka u vašoj vezi i nijedno od vas nije spremno na kompromis. Oboje zapravo želite isto, što ćete na kraju iz razgovora i zaključiti.

 rak2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Ukoliko usmerite energiju u pravom smeru to će vam doneti priliku da uspete. Ako to uradite, brilijantne ideje će vam nadolaziti same od sebe, a to znači i da će se vaše materijalno stanje poboljšati. Kada je ljubav u pitanju, vašeg partnera je teško zadovoljiti. Verovatno ćete se i posvađati jer će odbijati da vam se pridruži na nekom događaju koji vama mnogo znači.

 lav2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Celo leto ste vi u centru pažnje i neprekidno posećujete neke zabave, upoznajete ljude, ispijate pića. U potpunosti ste u svom elementu, jer je Sunce u vašem znaku. Ipak, kada je porodica u pitanju, tu stvari i nisu najsjajnije. Neko u porodici crpi vašu pozitivnu energiju i zatrpava vas svojim problemima i negativnošću, pa vi zbog toga sve više bežite iz kuće. Za vikend postoje šanse da ćete to konačno i reći i raspraviti sve probleme sa tom osobom.

 devica3111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Iako ste veoma zauzeti ove nedelje, ovo je ipak i dobro vreme za odmor i punjenje baterija. Fokusirajte se na svoju duhovnost, jer vaš unutrašnji svet, vaše misli i osećanja su mnogo privlačnija trenutno nego sve drugo što se dešava oko vas, a i svakako mnogo važnija. Pronađite način koji vama najviše odgovara da se opustite i razmislite o svojim ciljevima i snovima. Ovo će vam biti izuzetno korisno jer ćete doći do rešenja nekih problema koji su vas dugo mučili.

  vaga2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Pre nego što se dogodi bilo kakav napredak ove nedelje, moraćete da rešite neke nesuglasice. S vremena na vreme vi često imate problema sa komunikacijom i ne dolazite lako do kompromisa. Spustite loptu. Obavezno provedite neko vreme sa prijateljima, jer će vam razgovor sa njima pomoći da rešite neke probleme koji vas već dugo muče.Posle ovog razgovora promeniće vam se ugao gledanja na stvari i bićete mnogo opušteniji.

 skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Ove nedelje ćete imati priliku da pokažete svoje talente i mogućnosti u pravom svetlu. Bićete fokusirani na karijeru, posao i sve o čemu ćete razmišljati će biti neki biznis projekti. Ipak, moraćete da rešite neka neraščišćena posla kako biste bili spremni za nove i uzbudljive projekte. Imaćete neki sukob interesa koji ćete morati da rešite kako bi okolnosti okrenuli u svoju korist. Za vikend vas očekuje dobra zabava.

 strelac2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Imate veliku želju da se izgubite i pobegnete daleko od svega. To najpe radite maštanjem i sanjarenjem, čitanjem dobrih knjiga i gledanjem filmova. Ukoliko vam se ukaže prilika za putovanje, obavezno je iskoristite . U nedelju obratite pažnju na osećanja, jer su velike šanse da ćete biti povređeni. Pokušajte da ne uradite i ne kažete ništa zbog čega ćete se kasnije kajati.

 jarac2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Biće mnogo dobrih prilika za zaradu ove nedelje, kao i generalni napredak u karijeri. Ipak, vi ćete biti u iskušenju da previše trošite. Lako ćete spržiti kreditnu karticu u kupovini, čak i pre nego što dobijete ikakvu zaradu. Zato je dobra ideja da napravite plan i organizujete svoj budžet na vreme. Kao dodatak, vaš društveni život je uzbudljiviji nego ikad. Ove okolnosti bi bilo dobro iskoristiti kako biste upoznali važne ljude i stekli veze koje vam kasnije mogu biti od značaja.

 vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Doživljavate mnoge teškoće na poslu i suočeni ste sa mnogobrojnim nepravdama. Ipak, kako ne biste sebi otežavali ili došli u situaciju da vi izvučete deblji kraj, ignorišite to šta vam drugi govore i slušajte samo sebe i svoj instinkt, naročito kada je donošenje neke velike poslovne odluke u pitanju. S druge strane, kada su ljubav i porodica u pitanju, sve je bolje nego ikad.

 ribe2111111 Nedeljni horoskop: 9  16. avgusta

Bilo da vas muče problemi na poslu, ili se osećate nemoćno boreći se sa nekim ljudima u svom životu, ili vam treba motivacija da se konačno pokrenete i uzmete stvari u svoje ruke kada je ispunjenje nekih vaših ciljeva u pitanju, potrebna vam je promena! Očigledno je da sve ono što ste do sada radili nije urodilo plodom, pa zbog toga prestanite da ponavljate jedno te isto i primenite drugu taktiku. Žudite za nekim intenzivnim iskustvima koji bi vam promenili život!

Lenka Gatić

Editors choice