nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 9. april – 15. april

LJUBAV: U partneskim odnosima u ovom periodu će najvažnija biti komunikacija, u cilju postizanja dogovora i zajedničkog delovanja u rešavanju problema sa kojima ćete se suočiti. Svaku prepreku možete prevazići, ukoliko se udružite i dogovorite. Slobodni Ovnovi su pod snažnim emotivnim uticajem, koji remeti rasuđivanje – ne donosite nikakve odluke, suzdržite se od ispada besa, ne kritikujte bez razloga. Ako vam naboj stvaraju neizražena osećanja koja već neko vreme nosite u sebi, izrazite ih osobi koja ih izaziva, staloženo i iskreno.

POSAO: Ukoliko ste na rukovodećem položaju, obratite pažnju na svoje podređene, primetite njihove probleme i izađite im u susret. Ukoliko samostalno razvijate posao, možete očekivati napredak i nagli proboj na tržište – dobar je period da vaša inventivnost i kvalitet budu zapaženi i vrednovani. Možete očekivati priliv novca.

ZDRAVLJE: Osluškujete sebe, svoje unutrašnje signale, fizičke, emotivne i psihološke, vi najbolje znate kako da se uravnotežite i ostanete zdravi.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 9. april – 15. april

LJUBAV: Dobar ljubavni period, kako za Bikove u partnerskim odnosima, tako i za one koji su sami. Venera prosijava iz vašeg energetskog polja i prosto zračite neodoljivošću. Privlačni ste, harizmatični, vedri i puni obećanja, a oni koji su vam bliski (partner, prijatelji, porodica), kao i oni sa kojima želite da se zbližite (potencijalni partner, osobe koje vam se udvaraju) nepogrešivo će reagovati na vaše signale. Uživajte u harmoničnim odnosima, kao i u uspostavljanju novih veza – strast i romantika će delovati udruženo, kao što najviše volite.

POSAO: Period je takav da treba da radite lagano i održavate postignuto, ne treba mnogo da se upinjete i trudite, radije uložite vreme i energiju u razmišljanje, analizu i preinstaliranje nekih uverenja, reorganizaciju planova i preispitivanje ciljeva. Budite strpljivi i slušajte svoju intuiciju – otkrićete novu i širu perspektivu u pristupu svim aspektima života,  što će vam doneti zaokret u karijeri, ili proboj na mesto na kome odavno želite da se nađete.

ZDRAVLJE: Lična trasformacija je u toku – budite pažljivi i nežni prema sebi, a ako imate zdravstvene probleme, oni su verovatno povezani sa vašim emotivnim i psihološkim stanjem.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 9. april – 15. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima je dobar period za pravljenje zajedničkih planova – putovanja, ulaganja, renoviranja, pokretanje zajedničkog posla. Sve što odlučite i osmislite zajednički u ovom periodu, ima šanse da uspe i da učvrsti i produbi vaš odnos. Slobodni Blizanci će morati da postave granice prema osobama koje su suviše radoznale i nametljive. Možete upoznati nekog ko zna o vama više nego što vam je prijatno i sa kim nećete želeti da produbljujete poznanstvo. Pokušajte da razumete i razložite svoje misli i osećanja, pre nego što vas preplave i navedu na impulsivne postupke, zbog kojih se možete pokajati.

POSAO: Vašim planovima je potreban nov pravac, ali nećete ga otkriti na neki konvencionalan način. Tražićete novi početak u ovom ciklusu, a možete ga i pronaći. Kolegijalni odnosi su složeni – pokušajte da pridobijete saveznike, nekog ko će biti na vašoj strani i ko će vas podržati, to je ključ za uspeh u ovom periodu. Promena koju već dugo priželjkujete počinje da se materijalizuje i donosi vam nove mogućnosti – radite ono što volite, a dobit će prirodno uslediti. 

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da negde otputujete i malo se izmestite, ali ukoliko to nije moguće, regenerisaće vas i izlet u prirodu, vožnja biciklom, plivanje…

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 9. april – 15. april

LJUBAV: Vi niste avanturista, ali uz voljenu osobu možete biti sve što poželite i što ona poželi – osnaženi ljubavlju ostvarujete snove i maštanja. Sada je takav period za vas, hrabri ste i odvažni u ljubavi, spremni na svaki izazov i avanturu sa partnerom. Uživajte u razigranosti ovog perioda, u kome će se romantika i strast produbiti i osnažiti vaš odnos. Slobodni Rakovi pod plimom emocija lako mogu izgubiti ravnotežu. Možete se osećati povređeno ako niste sigurni u to kakve vam signale šalje osoba koja vam se dopada, ali ne pokušavjte da to doznate izazivanjem i upuštanjem u manipulacije i igre.

POSAO: Nije vreme za važne odluke, pokažite smirenost i strpljenje pred izazovima. Bavite se redovnim zadacima i stabilizujte ono što ste do sada postigli. Prijaće vam opuštena radna atmosfera, tako najbolje razmišljate i delujete. Možete lansirati uspešno nove ideje i da planirate ostvarenje ciljeva. Uskoro stiže očekivani novac.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje i odmor, a najefikasnija bi bila serija relaks masaža i meditacija. Tako ćete obnoviti energiju koju ste izgubili.

Comments