ovan 1 Nedeljni horoskop: 9. avgust – 15. avgust

LJUBAV: U partnerskom odnosima će biti vrlo dinamično – leteće varnice na sve strane, što od strasti, što od negodovanja i svađe. Izgleda da se najbolje razumete kad ćutite i radite nešto pametnije. Pa zato pokušajte da tu energiju usmerite u nešto pametnije – preduzmite zajedno neku akciju, otputujte negde, idite na izlet, preuredite stan, krečite… Radite bilo šta u čemu morate da kreativno sarađujete, da biste malo prevazišli (svako svoj) ego. Obuzdajte svoju impulsivnost, pokažite poštovanje prema partneru (ne potcenjujte njegove predloge i ideje) i biće vam fino. Slobodni Ovnovi će se verovatno zaljubiti – vatra će planuti i stišati se možda i bez ikakve realizacije, ali brzo ćete to zaboraviti, jer ćete se opet zaljubiti. Možda je tačnije reći da ćete se prepuštati fascinaciji i maštanjima, a to vam je dovoljno da se osećate životno i aktivno.

POSAO: Ne radi vam se ove nedelje, više ste raspoloženi za drugačije aktivnosti, nego da sednete i prionete na posao. Ako se bavite nečim kreativnim, bolje će vam ići, a još bolje ako je vaš posao vezan za putovanja ili poslove na moru. Nije trenutak da počinjete nove projekte, a sa onim što već radite možete povećati zaradu, naročito ako malo smanjite troškove.

ZDRAVLJE: U formi ste, puni ste energije i zdravlje vam je dobro. Budite svesni toga da vam ništa ne fali i da se dobro osećate i uputite malo zahvalnosti i ljubavi svom telu, biću i Univerzumu.

bik 1 Nedeljni horoskop: 9. avgust – 15. avgust

LJUBAV: Osećate da vam partner nameće svoje i niste raspoloženi da stalno pravite ustupke – nije problem kad vam nije mnogo stalo, ali kad je vama nešto važno i tačno znate šta hoćete, a partner to ne vidi i ne razume, onda postajete nepokretni kao stena. I mislite da nije fer što vam tada prebacuje kako ste tvrdoglavi. Pa, pokušajte da ne unosite napetost u odnos ove nedelje, balansirajte i budite strpljivi, a kad nešto hoćete tačno onako kako hoćete, utrošite malo vremena da to partneru ljubazno objasnite. Slobodni Bikovi će ove nedelje biti zadovoljni sobom i uživaće u životu – neće vam smetati što ne uživate u romantičnim odnosima, bićete dovoljni sami sebi i to će vam prijati. Kao da je spao pritisak koji ste sebi nametnuli da ne smete i ne želite da budete sami.

POSAO: Niste orni za posao, a ni aspekti nisu povoljni. Bilo bi idealno da ovu nedelju provedete na odmoru, ali ako morate da radite, bićete rasejani i nervozni i pravićete besmislene greške, što će vas još više nervirati. Izgleda da su i svi oko vas rasejani i glupih grašaka je na pretek. Udahnite duboko i izbrojte do deset, pre nego što reagujete na stvari zbog kojih biste najradije vrištali. Ako prođete bez sukoba sa kolegama, saradnicima i klijentima, dobro ste prošli! Imaćete onoliko novca koliko vam je potrebno – da ga potrošite na domaćinske stavke.

ZDRAVLJE: Zbog nervoze će vam zdravstveno stanje varirati – pritisak će vam se menjati, žlezde raditi neujednačeno, a ako morate da boravite na suncu, zaštite glavu i redovno se hidrirajte!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 9. avgust – 15. avgust

LJUBAV: Ovo je period tajnovitosti u partnerskim odnosima, a najverovatnije je da vi nešto krijete od partnera. Možda neki bezazlen flert preko društvenih mreža, ili u potaji razrađujete neki plan u koji ne želite da uključite partnera. Šta god da prikrivate, to utiče na atmosferu među vama, a vas muči griža savesti. Razmislite temeljnije o svojim postupcima. Slobodni Blizaci će izdvojiti jednu osobu, koja će im skrenuti pažnju svojim šarmom i harizmom. Još ako je drska, puna sebe i deluje neosvojivo – načisto ćete odlepiti. Možete slobodno da se smejete sebi, biće vam lakše!

POSAO: Sve što radite tokom ove nedelje biće “odrađivanje” što znači, taman dovoljno da bude korektno i da prođe. Vi ne volite tako da radite, ali bićete primorani pritiskom rokova, neadekvatnim zahtevima i sopstvenom mrzovoljom i nedostatkom energije. Radije biste bili na bilo kom drugom mestu nego na poslu, pa ako možete negde da odete, makar na kratko, učinite to! Od očekivanog priliva novca nema ništa, pokušajte da se ne nervirate.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem odražavaju vaše unutrašnje stanje – koliko je toga što morate da “progutate” na dnevnoj bazi, a što prosto ne možete da “svarite”. Pokušajte da se malo rasteretite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 9. avgust – 15. avgust

LJUBAV: Nesklad u šartnerskim odnosima dolazi od vaših očekivanja – možda očekujete suviše, ili partner prosto nije spreman da u ovom trenutku uvaži vaše potrebe i izađe u susret vašim zahtevima, a i čitanje misli mu slabo ide. Pokušajte da raščistite to u svojoj glavi – partner nikada neće biti ono što vi očekujete da on postane, a zbog toga možda propuštate da realno vrednujete ono što on već jeste. Slobodni Rakovi treba da ostave prošlost iza sebe i da najzad krenu dalje. Pošto vam nikako ne uspeva, možda jednostavno da presečete baš tako što ćete osobi koja vam se udvara dozvoliti da vam se približi i dati joj šansu da pokaže da je vredna vaše pažnje.

POSAO: Ove nedelje ćete pokrenuti rešavanje nekih bitnih poslovnih pitanja – iako na njih nećete pronaći konačne odgovore, važno je da se pokrenete u željenom pravcu. Poslovna atmosfera je malo opuštenija i prijatnija, pritisak je opao i u stanju ste da bez nerviranja i žurbe izađete na kraj sa obavezama. Dobar trenutak za honorane poslove i nenadanu zaradu.

ZDRAVLJE: Svima je vrućina, a vama je hladno – verovatno je cirkulacija u pitanju, pa malo povedite računa o tome da se više krećete i adekvatno hranite.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments