Saznajte nedeljni horoskop: 9. februar – 15. februar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 9. februar   15. februar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, postoji mogućnost za povezivanje sa osobom iz vaše prošlosti. Obnavljanje odnosa se može pokazati kao uspešno, ali samo budite sigurni da je druga strana jednako entuzijastična i investirana kao vi. Ovnovi u vezi traže odgovore i imaju potrebu za vođenjem važnih razgovora, dok ih druga strana možda izbegava zbog ličnih nesigurnosti. Nemojte da insistirate na nečemu, već sačekajte odgovarajući trenutak i tada pokrenite temu koja vas muči – ali na asertivan i konstruktivan način.

POSAO: Došli ste do ključnog trenutka u svojoj karijeri, te umesto osećanja ogorčenosti – potrudite se da se fokusirate na svoj sledeći korak. Posedujete ogromnu stvaralačku energiju i ne dozvolite da vas sitnice izbace iz koloseka. Nemojte da odbacujete prilike koje vam se pružaju, već uradite ono što je trenutno najbolje za vas.

ZDRAVLJE: Nedostatak sna predstavlja osnovu vaših zdravstvenih problema. Pod velikim ste pritiskom, a pozamašna količina nadolazećih obaveza nije naročito od pomoći. Preporučuje se fizička aktivnost (pogotovo na otvorenom), provođenje vremena sa prijateljima i konzumacija zdravih namirnica (naročito salata i zeleniša).

2 bik Nedeljni horoskop: 9. februar   15. februar

LJUBAV: Bikovi u vezi će morati da budu strpljiviji i naučiti da prave kompromis. Vaš partner nije savršen, ali baš to je ono što ga čini posebnim. Ukoliko postoji uzajamno poštovanje i ljubav, zašto biste skladan odnos bacili u vodu? Razgovarajte o onome što vam smeta, ali imajte razumevanja – i nemojte da osuđujete (već probajte da razumete). Ukoliko ste single, probajte da budete rezervisaniji – kada svoj maksimum dajete na samom početku odnosa, uglavnom doživite emotivni burnout nakon što sa druge strane ne osetite podjednaka ulaganja.

POSAO: Naredne sedmice ćete se držati po strani i biti lowkey kada je posao u pitanju. Druge kolege će zauzeti centralno mesto na pozornici, a vi treba da se potrudite da ne budete ogorčeni – doći će i vaše vreme. Nemojte da preuzimate prevelike rizike, već budite fokusirani na strateško napredovanje – nekad ćete brže stići na cilj ukoliko se krećete sporo (ali “proračunato”).

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje je standardno – osim potencijalnih stomačnih grčeva zbog nepažnje u ishrani. Izbacite slatkiše iz svojih svakodnevnih obroka i nemojte da jedete pohovanu i masnu hranu, preporučuje se izbegavanje svega što je prženo u ulju.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 9. februar   15. februar

LJUBAV: Slobodni Blizanci su u potrazi za novim partnerom, ali je baš aktivna potraga ono što ih koči u ostvarivanju tog cilja. Nekada je potrebno dopustiti ljubavi da pronađe vas – i izbeći prekomeran trud. Blizanci u vezi bi mogli da se nađu u napetoj situaciji i upadnu u vrtlog konstantnog nadmudrivanja sa partnerom. Probajte da se setite početka i šta je ono što vas spaja, umesto razlika koje vas dele. Možda shvatite da ste zapravo sve vreme na istoj strani, ali ste bili previše fokusirani na to ko je u pravu da biste razumeli suštinu.

POSAO: Znamo da imate predstavu kako biste voleli da se određeni projekat završi, ali savetujemo da budete prilagodljivi promenljivim situacijama. Verovatno neće baš sve ispasti onako kako ste se nadali, ali to što rezultat nije onaj koji ste očekivali – ne bi trebalo da vas obeshrabri.

ZDRAVLJE: Moguće su učestalije glavobolje, te se savetuje da provodite više vremena napolju. Zatvoreni prostor vam ne prija i vaše telo vapi za prirodnom svetlošću i svežim vazduhom. Jedite više namirnica koje sadrže vitamin C.

4 rak Nedeljni horoskop: 9. februar   15. februar

LJUBAV: Single Rakovi se osećaju izdano – drugoj osobi su dali svoje vreme i pažnju, dok im je simpatija ulivala lažnu nadu. Nemojte da dozvolite da klonete duhom, videli ste nečije pravo lice i sada je trenutak da se posvetite sebi i fokusirate na lični razvoj. Rakovi u vezi se nalaze u honeymoon fazi (čak i ako su već duže vreme zajedno). Iskoristite prijatan period i posvetite se zajedničkom vremenu, naredan period će biti povoljan za stvarenje romantičnih uspomena za pamćenje.

POSAO: Ove nedelje imate manje entuzijazma nego inače. Trenutno radno mesto vas ne ispunjava i shvatate da želite više za sebe. Zapamtite, važno je da budete iskreni prema sebi i prioritizujete karijerni rast na duže staze – nemojte da se zadovoljavate mrvicama.

ZDRAVLJE: Naredna sedmica je bez znatnih promena za Rakove, osim blagih problema sa grlom. Savetuje se uzdržavanje od konzumacije hladnih napitaka, kao i alkohola i cigareta. Ovo je period kada želite da se uvučete u svoje omiljeno ćebe i zamenite izlazak vikendom za topli čaj.

5 lav Nedeljni horoskop: 9. februar   15. februar

LJUBAV: Slobodni Lavovi su u svojoj glavi – “zauzeti” i verovatno se nalaze na sedmom nebu, maštajući o toj jednoj osobi. Iščekivanje vas uzbuđuje (i razumemo da vas trenutno ništa drugo ne zanima), ali probajte da situaciju sagledate realističnije – nemojte da simpatiji pripisujete osobine koje biste vi jednostavno želeli da ima. Lavove u vezi očekuje zajedničko putovanje, a slobodno vreme treba da iskoriste po svaku cenu. Družite se sa svojom drugom polovinom i posvetite se aktivnostima u kojima oboje uživate kako biste se dodatno povezali.

POSAO: Vaša intuicija će biti jača nego uobičajeno i bićete svesni svojih prednosti i kvaliteta. Sa novim izazovima koje preuzimate na sebe, vaši talenti će postajati sve istaknutiji. Ne bojte se da se oslonite na svoj instinkt, upamtite – sve što vredi nalazi se van zone komfora, poslušajte svoju unutrašnju mudrost.

ZDRAVLJE: Moguće su tegobe vezane za želudac i kičmu, naročito u predelu ramena i vrata. Pojačana nervoza, naročito u drugom delu sedmice može da učini da se osetite kao da ste u neprestanom survival mode-u, i zato je važno da usporite i date sebi pravo na odmor.

6 devica Nedeljni horoskop: 9. februar   15. februar

LJUBAV: U narednom periodu, astrološke prognoze vam poručuju da praktikujete zahvalnost zbog sve nežnosti koja vas okružuje. Single Device su okružene ljubavlju – vaši prijatelji vas istinski cene i to možete da osetite. Ako ste u vezi, ojačaćete već skladan odnos ili prekinuti vezu koja je nefunkcionalna. Trenutno sve vidite jasnije i razumete šta je najbolje za vas, što će se odraziti i na romantične odnose – štagod da odlučite, nećete biti na strani koja pati.

POSAO: Čini se da što više tražite, manje dobijate – i da vaš poslodavac namerno ignoriše vaše potrebe. Vaši napori i perfekcionistički pristup nisu dovoljno cenjeni, ali je zato svaki propust hiperbolisan. U drugoj polovini nedelje ćete se osećati kao da ste “pod lupom”, te se preporučuje da probate da se opustite i ne dozvolite okruženju da vas konzumira.

ZDRAVLJE: Stres na poslu čini da se osećate iscrpljeno, te morate da naučite da zastanete kako ne biste doživeli burnout. Probajte da vodite dnevnik ili popričate sa osobom od poverenja, to bi moglo da utiče pozitivno na vaše raspoloženje i perspektivu.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments