ovan 1 Nedeljni horoskop: 9. novembar   15. novembar

Naredni dani će biti u znaku finansija – očekuju te preokreti po pitanju novca, ali to ne mora nužno da znači nešto loše. Bez obzira na to da li ćeš imati više ili manje novca nego inače, svakako je pravi trenutak da povedeš računa o svojim troškovima. Kada je reč o ljubavi, zvezde predviđaju tajne veze ili flert za zauzetom osobom. Svakako, ako se upuštaš u ovako nešto, moraš dobro da razmisliš da li je ta odluka pametna.

bik 1 Nedeljni horoskop: 9. novembar   15. novembar

Nisi zadovoljna situacijom na poslu i iako je moguće da si već promenila dosta toga, i dalje maštaš o promenama i novim, povoljnijim prilikama. Ukoliko nisi sigurna šta tačno želiš i u kom pravcu želiš da tvoja karijera ide – daj sebi nekoliko dana da “porazgovaraš” sa sobom. Ljubavna situacija takođe neće biti sjajna. Svadljiva si, partneru zameraš svaku sitnicu, a čak razmišljaš i o raskidu. Dobro razmisli, nemoj donositi ishitrene odluke.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 9. novembar   15. novembar

Očekuje te stresna nedelja kada će zaista mnogo toga zavisiti od tebe. Budi spremna na to da ćeš mnogo raditi, ali potrudi se da dovoljno vremena odvojiš i za odmaranje i obnavljanje energije. Ne smeš dugo da budeš pod velikim stresom i opterećenjem! Ljubavna atmosfera nije baš sjajna jer te očekuju trzavice, nesuglsice i sukobi sa partnerom što nikako ne doprinosi jačanju vaše veze. Razmisli u kom pravcu želiš da tvoja veza ide.

rak 1 Nedeljni horoskop: 9. novembar   15. novembar

Naredni dani će biti jako burni kada je reč o poslu ali se neće desiti ništa strašno što bi moglo ozbiljno da ugrozi tvoj položaj. Ipak, na kraju će se sve srediti u tvoju korist zato je najbolje da se ne uzrujavaš previše oko onoga što se trenutno dešava. Ljubavna situacija će biti uzbudljiva. Zračiš posebnom energijom i vrlo je moguće da privlačiš veliki broj dobrih prilika. Jedno poznanstvo će ti biti naročito zanimljivo.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments