ovan211111111111111111 Nedeljni horoskop: 31. oktobar – 06. novembar

Sa saradnicima ste neljubazni i neugodni, pa bi trebalo da malo poradite na komunikacionim veštinama. Podrška nadređenih vam ne izostaje, ali nekako ste drski prema kolegama i namećete im nepotrebne zadatke. Oni na položaju veruju u vas, a svoju reputaciju ste izgradili trudom, marljivošću i korektnošću. Pa zato ne budite temperamenti i previše zahtevni prema kolegama. Ponekad je potrebno supustiti loptu. Posebno će vam biti uspešan kraj nedelje kada će se finansijska situacija poboljšati i otvoriće se nove mogućnosti za napredak. Emotivan život prolazi kroz miran period, a vama je posao u žiži interesovanje. Nekako ste ljubav stavili na čekanje. Malo ste zapostavili partnera, ali vam on to neće zameriti, jer je pun razumevanja i glavna vam je podrška. Slobodni, vi ste rešili da prestanete svakome da tražite manu, opušteniji ste i tolerantniji tako da su mogućnosti za pronalazak srodne duše nikad povoljnije.

bik111111111111111111 Nedeljni horoskop: 31. oktobar – 06. novembar

Došlo je vreme da sve frustracije izbacite iz sebe i da rasterećeni krenete u nove pobede. Pomalo ste nervozni i napeti kada su šefovi u vašoj blizini, pa im delujete neodlučno i stidljivo. U vama kao da se odvija borba-čas biste hteli da svima nametnete svoje ideje i da iskritikujete one koji ne obavljaju posao dobro, a kada se povoljan momenat pojavi, vi se povlačite i pretvarate u senku.  Budite taktični i napravite dogovor sa kolegama sa kojima se dobro slažete i uspešno sarađujete, to će se pozitivno odraziti i na vašu karijeru i na vaše živce. Slobodni će upoznati interesantne ljude na nekoj proslavi ili događaju. Privlače vas vesele i nasmejane osobe jer ste i sami takvi kada se vrata na poslu zatovre. Zauzeti su skloni tome da preuveličavaju svaku grešku i sitnicu, pa vodite računa da vaša sitničavost ne dovede do raskida i prekida veze.

blizanci211111111111111111 Nedeljni horoskop: 31. oktobar – 06. novembar

 

Kako sedmica bude prolazila, vi ćete skupiti hrabrost da se obračunate sa saradnicima koji vas sputavaju i nerviraju. Nešto se zakuvalo, neko pokušava da vas isprovocira ili minira ali ne dozvolite da se uspaničite. Vi ste jaki i umete sa svakom nevoljom i neprijatnom situacijom da se suočite bez posledica. Na radnom mestu ima kolega koji su vam bliski i sa kojima se družite, pa udružite snage protiv onih koji vam rade iza leđa. Mnogi Blizanci ove sedmice će okončati vezu kojom su već odavno nezadovoljni i vratiće se staroj ljubavi. Razlog za to je i to što je prethodni partner bio mnogo tolerantniji, popustljiviji i pustio je vas da apsolutno dominirate u vezi. Slobodni su svakako emotivniji i nežniji nego inače, osećanja preovladavaju nad razumom, pa pazite da ne naletite na nekoga ko bi vas iskoristio i povredio.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments