ovan21111111111 Nedeljni horoskop: 5. septembar   11. septembar

Spermni ste da u poslovnom odnosu okrenete nov list i da na drugačiji način komunicirate sa saradnicima. Radite na velikim projektima, zagrizli ste veliki zalogaj i polako krećete u realizaciju koja će potrajati nedeljama, ali vama izazovi ne predstavljaju strah i problem. Imate osećaj da ste na poslu zaštićeni, da vas nadređeni tapšu po ramenu i bodre da krupnim koracima koračate napred. Osobe koje vam nisu bile naklonjene sklanjaju se sa vašeg puta jer je svima jasno da za vas nema prepreka ka uspehu. Optimistični ste i raspoloženi, prekovremeni rad i tenzija na vas neće imati preteran negativan odraz. Ovnovi koju su zauzeti kao da žive u svetu mašte i ponekad preterano idealizuju partnera. Partner je sklon negodovanju, ponekad je i previše razmažen, a vaša preterana tolerancija mu je to i dopustila. Savetujemo vas da uvedete novine u vašu vezu i da budete malo dominantniji i odlučniji. Za izvesne stvari ipak postavite granicu. Slobodnima se smeši povoljan period za flert i avanturu, naročito osobama kojima je u opisu radnog mesta putovanje.

bik11111111111 Nedeljni horoskop: 5. septembar   11. septembar

Ponekad i previše obaveza svaljujete na svoja leđa, pa su umor i iscrpljenost ono što će vas savladati do kraja nedelje. Imate jasne ciljeve i realna očekivanja, ne živite u oblacima, ali ponekad ste previše popustljivi prema saradnicima. Ljudi se opuste i vama prepuste svoje obaveze, što će vas jako naljutiti pa ćete ulaziti u konflikte i razmirice. Posebno će biti uspešni oni koji se bave prodajom i prezentacijama. Izbegavajte mutne radnje i ne radite drugima iza leđa, jer će vam se licemerstvo žestoko obiti o glavu. Slobodni imaju šansu da upoznaju temperamentnu i dinamičnu osobu koja voli da putuje i nemirnog je duha. Poznanstvo je moguće preko zajedničkih prijatelja ili u izlasku. Zauzeti će promeniti svoje ponašanje u braku ili vezi. Bićete oprezniji, zahtevniji i taktični. Imate utisak da voljena osoba previše koristi vašu dobrotu i toleranciju pa ćete konačno pokazati zube.

blizanci21111111111 Nedeljni horoskop: 5. septembar   11. septembar

Muče vas neraščišćene okolnosti iz prethodnog meseca i stalno se vraćate na ono što je bilo, umesto na ono što će se tek dogoditi. Čak ćete ići glavom kroz zid i pokušaćete sve probleme da rešite odmah i sada. Izdaje vas strpljenje i ne podnosite čekanje. Ono što Blizanci nikako ne mogu da podnesu jeste kritikovanje pa ćete ulaziti u raspravu sa svima koji ne podrže vaše projekte i zamisli. Ukazuje vam se i mogućnost napredovanja i nagrađivanja, ali sve će zavisiti isključivo od vašeg truda i zalaganja. Zauzeti će prolaziti kroz turbulentan period, a moguće su prevare sa obe strane. Ne drži vas mesto, uvek želite nešto novo i izazov. Trenutno niste spremni nekome da se prepustite u potpunosti, željni ste avantura i flertova. Slobodni će patiti za nekim iz prošlosti, a o novoj ljubavi neće ni razmišljati.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments