ovan  Nedeljni horoskop: 7. mart   14. mart

U ovoj nedelji ćete morati da se izborite sa puno izazova i prepreka, i u poslu i u ljubavi. Prvenstveno sa sopstvenom svešću, željama i realnim stanjem. Puno razmišljate o stvarima na koje ne možete da utičete, pa ćete samo produbljavati krizu. Emotivni život će trpeti posledice lošeg perioda, pa od novih veza nema ništa. Pošto nevolja nikada ne ide sama i posao će ići nešto lošije. Nervi maksimalno napeti, moguće tegobe sa plućima i dvojnim organima

bik  Nedeljni horoskop: 7. mart   14. mart

Uspevaćete skoro svakodnevno da podmirite dve potpuno suprotne emocije u isto vreme, dobre vibracije i razočarenje. U skladu s tim ćete u jednom danu biti dragi suprotnom polu, a onda antipatični. Bićete više neraspoloženi i emotivno nezadovoljni. Na poslu će stanje biti bolje nego u privatnom životu, ali ako očekujete velike promene, unapređenja ili finansijske dobitke ove nedelje će izostati. Mučiće vas nervoza, biće tegoba sa varenjem.

blizanci  Nedeljni horoskop: 7. mart   14. mart

U ovoj nedelji imaćete puno razloga za zadovoljstvo po svim osnovama, izgledaćete lepo i samozadovoljno. Lako ćete šarmirati suprotni pol, što rečima što izgledom. Gde god se pojavite okretaće se za vama. Moći ćete da birate s kim ćete da provodite vreme. Bićete samouvereni, radni i istrajni. U poslu ćete ostvariti sve ono što vam je do skoro bilo nezamislivo. Rezultat toga će biti i vrlo dobra materijalna satisfakcija. Svest i emocije u ravnoteži.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Astrološka agencija “Sirius”

Comments