Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Ne sećate se kada ste poslednji put bili u bioskopu sa partnerom ili prijateljima? Dete vam stalno traži da ga vodite u ZOO vrt ili na karting? Da li ste skoro imali vremena za nešto što se ne mora, već se u tome samo uživa?

Svi znamo da je 24 sata malo za sve što želimo od dana. Tempo današnjeg života i gust dnevni raspored nam često uskraćuje tih “sat vremena za sebe”.

doncafe 1 Nedostaje ti 25. sat u danu? Mi imamo rešenje!

Mi u Doncafé-u smo odlučili da sve potrošače kafe u Srbiji inspirišemo da prepakuju rutinu i omogućavamo da se desi sve ono za šta mislimo da nemamo vremena. Zajedno sa ljubiteljima kafe ćemo se boriti protiv izgovora poput “nemam kad” tako što ćemo ih nadahnuti i pomoći im da osvoje dodatni sat za sebe i osećaju se bolje. Taj divni sat je vreme koje vredi izdvojiti da se u život unesu boje i radost. Zato smo odlučili da pokrenemo veliki Doncafé Moment benefit program. Nazvali smo ga “25. sat” upravo po tom izmaštanom dobu dana, kada se dešava samo ono što želimo. Budiša vas zove na još malo jutranjeg optimizma, promišljanja i akcije. Zajedno ćemo se boriti protiv opravdanja poput “to ću od ponedeljka”.

Jednostavno je! Kodovi + Bodovi = POKLONI!

doncafe 2 Nedostaje ti 25. sat u danu? Mi imamo rešenje!

Svaki ljubitelj Doncafé kafe koji želi da dobije “25. sat poklon”, treba da se registruje na našem sajtu 25sat.rs. Prvih 1000 registrovanih korisnika očekuju i bonus bodovi!

Bodovi/momenti u Doncafé Moment benefit programu se sakupljaju putem kodova koji se nalaze unutar kesica Doncafé Moment 200g. Na sajtu 25sat.rs u polje Unesi kod, korisnik može da unosi kodove koje je pronašao unutar kupljene kesice kafe. Jedno pakovanje Doncafé Moment 200g vredi 100 bodova.

doncafe 3 Nedostaje ti 25. sat u danu? Mi imamo rešenje!

Svako Doncafé Moment pakovanje od 200 g ima kodove u kesici i kada te kodove unesete na ličnom profilu na sajtu 25sat.rs, oni se pretvaraju u momente. A sakupljene momente možete da zamenite za neki od sjajnih, jedinstvenih poklona koji će vam pomoći da svoj dan ispunite baš onim što vam nedostaje. Čekaju vas karte za filmove, karting, a možete i da pohađate čas šminkanja. Za ljubitelje fitnesa, tu je Fit pass, a za ljubitelje izleta u prirodu, tu su rančevi, termosi i unikatne majice. Očekuje vas i vaučer za porodični ručak za 4 osobe sa dostavom na željenu adresu, ali i unikatna kolekcija šoljica i tanjirića sa stihovima i posvetom Sergeja Ćetkovića – “Doncafé & Sergej Ćetković”! Onima koji uživaju u dodatnim izazovima pripremili smo i sekciju Izazovi. Svaki registrovani član rešavanjem zadataka može dobiti određen broj bodova, koje takođe može da zameni za odgovarajući poklon. Dragocene trenutke uz Doncafé Moment pretvorite u kodove, kodove u momente, a za određeni broj momenta tu su sjajne nagrade.

doncafe 4 Nedostaje ti 25. sat u danu? Mi imamo rešenje! doncafe 5 Nedostaje ti 25. sat u danu? Mi imamo rešenje!

Sve informacije o Doncafé Moment benefit programu možete naći na sajtu 25.sat.rs

Editors choice