Svi volimo kako naša koža izgleda tokom leta, preplanula od sunca, očišćena usled kupanja u slanoj morskoj vodi, zategnuta nakon plivanja, šetnji, vožnje biciklom…Uživamo u njoj i želimo da taj osećaj traje što duže…Ali dolazi jesen, godišnje doba kada je koži lica i tela potrebna posebna nega i zaštita. Zato je važno da po povratku sa odmora pravilno negujete kožu i pružite joj sve što je potrebno. Neophodno je, pre svega, dobro je hidrirati i dubinski hraniti kako biste sačuvali njenu elastičnost i mekoću. Svakodnevna upotreba sredstava sa dokazanim terapeutskim dejstvom, značajno može da redukuje faktore rizika i blokira pojavu fotostarenja kože.

Slika žene Nega kože posle leta: Kako da sačuvate lep i preplanuo izgled

Najbolji izbor predstavljaju preparati koji sadrže pčelinji vosak, kakao buter, vazelin, bademovo ulje i ulje semenki grožđa. Zajedničkim dejstvom ovi sastojci čuvaju ravnotežu lipida i vode u koži, hrane je i doprinose njenom bržem oporavku nakon isušivanja, pucanja i iritacija uzrokovanih različitim faktorima (sunce, vetar, alergeni, hemijski agensi i dr.). Korisni su i dodaci poput propolisa koji kao prirodni antimikotik, ublažava crvenilo i upalne procese, i meda koji pomaže da koža ostane zategnuta, hidrirana i sjajna.

Beogradski melem Nega kože posle leta: Kako da sačuvate lep i preplanuo izgled

Beogradski melem je proizvod originalne formulacije, sačinjen od sastojaka prirodnog porekla koji se tradicionalno koriste za negu i regeneraciju kože. Namenjen je zaštiti kože od štetnih uticaja kojima je ona svakodnevno izložena, a pruža i izuzetno hidrirajuće i regenerišuće dejstvo.  Zato je ove jeseni, najbolji poklon za vašu kožu, Beogradski melem koji možete naći u svim apotekama.

Više informacija o Beogradskom melemu i drugim proizvodima iz Esensine palete potražite na sajtu i Facebook stranici.

Comments