Kreme za lice i negu kose, šamponi, maskare, sredstva za depilaciju – sve žene to koriste. Ali, razlika je u kvalitetu. Ili, bolje rečeno, u posebnosti. Da, dobro ste pročitale. Jer, beauty preparati koje u nezi koriste bogate i slavne lepotice nisu klasični beauty preparati. Jednostavno, oni moraju da budu drugačiji i neobični – jednom rečju posebni, baš kao što su i one posebne. Stoga, ako želite da se negujete kao bogati i slavni, evo prilike da saznate koje to neobične beauty tretmane primenjuju upravo dame koje pripadaju ovoj grupi.

Svake nedelje menjajte veštačke trepavice

Popularna plavokosa pevačica Džesika Simpson lepotica je čije se bogatstvo procenjuje na neverovatnih 150 miliona dolara. Zato i ne čudi što ova američka zvezda svake nedelje menja svoje veštačke trepavice, kako bi uvek imala upečatljiv pogled. Da, dobro ste pročitali. Džesika svake godine izdvoji čak 52 000 dolara samo na svoje veštačke trepavice.

neguj se kao bogati i slavni 1 Neguj se kao Bijonse, Kejt Midlton i Viktorija Bekam!

Izdvojite mnogo vremena za manikir

Kada lakirate nokte, za taj postupak izdvojite najviše pola sata, zar ne? E, pa, ako ste Kejt Midlton onda vam za lakiranje noktiju treba sat vremena. Popularna princeza, uprkos svoj svojoj skromnosti, mnogo vremena polaže na sređivanje noktiju, pa se uvek odlučuje za pravi “kraljevski manikir”. On košta 150 dolara po noktu, dok lak koji princeza koristi u sebi sadrži prirodna ulja iz Južne Amerike.

neguj se kao bogati i slavni 2 Neguj se kao Bijonse, Kejt Midlton i Viktorija Bekam!
Comments