5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Ukoliko volite bele odevne komade ove sezone moći ćete da ih nosite do mile volje. Nema više pravila kako da kombinujete belu sa drugim bojama i bespotrebno opisanih primera kako ne bi trebalo da nosite previše bele na sebi.

Totalno beli autfiti su oduvek odisali elegancijom i glamurom tako da uvek treba nositi ono što vam u datom trenutku najviše prija i u tome se osećate komotno. Ukoliko je vaša omiljena boja za prolećnu i letnju sezonu upravo bela onda se nemojte ustručavati da je nosite što više i što češće.

Ovog proleća možete naći izuzetno zanimljive odevne komade u beloj boji koji se perfektno uklapaju zajedno i daju moderne i šik kombinacije. Zavolećete ovaj trend na prvi pogled iako pripadate onoj grupi žena koja autfit “belo od glave do pete” smatra da je jedino prikladan za dan venčanja. E pa grdno se varate, jer ovakve kombinacije mogu vaš svakodnevni izgled da podignu na viši modni nivo. 

Kara Neka belo od glave do pete bude vaš IZBOR ove sezone

Ukoliko se pitate odakle da počnete i kako da kombinujete belo sa belim najbolje je da prvo dobro pogledate svoj ormar i napravite selekciju svih belih komada koje nosite i koji su uopšte upotrebljivi a koji ne. Često se desi da mnoge odevne komade čuvate godinama a ne nosite ih, jer sa svakom narednom sezonom mislite da ćete baš sada moći da ih uparite sa nečim i kako će to zapravo fantastično da izgleda. Ali ono što je važno da znate i što mnogi modni stručnjaci preporučuju jeste da ukoliko neku stvar niste obukli već dve godine sasvim je sigurno da je nećete obući više nikada. Zato kada sređujete vaš garderober dobro se prisetite kada ste poslednji put nosili pojedinu stvar.

S 13 Neka belo od glave do pete bude vaš IZBOR ove sezone

Nakon toga kada ste izdvojili sve nosive i upotrebljive odevne komade u beloj boji onda pokušajte da sparite šta sa čim daje najbolju kombinaciju i šta biste od nove garderobe mogli da dokupite. Možda je vaša omiljena bela košuja sada ipak pomalo siva a neke fleke koje ranije nisu bile vidljive sada su uzraženije na beloj garderobi. To se sve dešava od stajanja, te pokušajte sa ponovnim pranjem a ukoliko se ni tada ne skinu znači da je vreme da ih se otarasite.

S3 Neka belo od glave do pete bude vaš IZBOR ove sezone

Editors choice