Nekada se znalo, dame koje su htele da se pokriju, nosile su jednodelni ili dvodelni kupaći, dok su dame koje su želele da pokažu svoje grudi, bilo jer su u njih uložile mnogo novca ili baš naprotiv, zato što imaju nešto za šta druge moraju da izdvoje mnogo novca, išle u toplesu!

Međutim, neke vickaste žene, koje žele da se poigraju sa pohotnim pogledima muškaraca na plaži, odlučile su na plaži nose bikini sa bradavicama!

Možda vam na prvi pogled deluje čudno ili smešno, ali ovaj bikini je sve popularniji u svetu.

Naime, kupaći je u boji kože, a model je klasičan -dva trouglića koji se vezuju na dva mesta. Međutim, kako su u boji kože, oni se utope u vašu boju kože, pa onda nacrtane bradavice stvarno, makar iz daleka deluju kao da su vaše!

TaTaTop 1 Neka čudna moda: Bikini sa bradavicama

Ovaj model se zove The Ta Ta Top, a napravili su ga Robin Grejvs i Mišel Litle, a cela akcija je povezana sa kampanjom #FreeTheNipple, koju je pokrenula rediteljka Lina Esko, u pokušaju da ukine duple standarde koje postoje kada su polovi u pitanju. Zašto muškarci mogu da idu naokolo bez prekrivanja svojih bradavica, a žene ne mogu? Da li je u pitanju to što žene imaju višak tkiva na grudima? Šta je to u pitanju pa svet toliko smatra uvredljivom golu žensku bradavicu?

TaTaTop LL Neka čudna moda: Bikini sa bradavicama

Možda je cela ova akcija feministička, ali je svakako zabavna i sigurno da će se naći bar jedna vickasta žena ovog leta koja će prošetati plažom nosyeći ovakav model kupaćeg!

Lenka Gatić

 

Comments