Želje se ostvaruju. One najveće, najjače, koje dolaze čiste pravo iz srca i predstavljaju svetlost koju naša istinska potreba emituje u stvarnost, nastojeći da prikupi svu potrebnu podršku za materijalizaciju. Nije u pitanju ni zasluga, ni čudo, ni sreća, nego kosmički zakon. Sećate se, to je onaj koji nema rupa, amandmana i nejasnoća, jer ga nisu napravili ljudi da bi ograničili i usmerili svoje delovanje, nego je proistekao iz funkcionisanja prirode stvarnosti. I to naravno, ima veze sa energijom. Sve je energija. Zato, udahnite duboko, umirite svoje misli i otvorite um – za informacije koje se primaju direktnim putem, kroz telo.

Želja srca je bezuslovna

Želite da najzad pronađete adekvatnog partnera. Dosta vam je promašaja i više nemate nimalo vremena koje biste ulagali u vezu koja nema perspektivu. Ne želite da budete sami i ne želite površne veze. Hoćete svog čoveka. Ali ta želja je nerazgovetna. Jer osim što želite adekvatnog partnera, imate gomilu zamisli koje uslovljavaju vašu želju. On treba da bude zgodan, šarmantan, situiran, odlučan, hrabar i slobodan. I da živi na ovoj planeti. Negde gde ćete ga sresti.

Vidite, možda je vaš čovek upravo u krizi srednjih godina, posao mu loše ide, nalazi se pred razvodom, a nema dovoljno sredstava da pošalje dete na studije u inostranstvo, kao što je planirao. I ako je vaša narudžbina zamagljena svim onim uslovima, šef kosmičke kuhinje je neće prepoznati. Privlačićete razne osobe koje imaju svaka po nešto iz vaše narudžbine. Time vam šef poručuje koncentrišite se! Fokusirajte se na to kako želite da se osećate pored svog čoveka. Nemojte ga zamišljati i ukrašavati osobinama koje treba da ima i posedima koje će položiti pred vaše noge. Držite se toga kako se osećate uz nekog koga volite, ko vas voli i ko je vaš – olakšanje, zadovoljstvo, otvorenost, pripadnost. Jer to je ono što želite, a ne visoki crni tip sa zelenim očima, debelim deviznim računom i kućom na moru.

a323ad177b288979e6752f9888237357 Neka ide život: Pet pravila poručivanja iz kosmičke kuhinje

Ojačajte svoju nameru

Kad pronađete svoju želju, kristalno čistu, jasnu, bezuslovnu, ona odzvanja u celom vašem biću. Traži saglasne tonove univerzuma. Štimuje se. Pomozite svojom usredsređenošću. Vaša namera da ostvarite svoju želju nalazi se u solarnom pleksusu. Usmerite tonove  srca u pleksus i pošaljite tu vibraciju poput mlaza svetlosti, poput lasera, poput zvuka fanfara koje najavljuju kraljevsko venčanje. Umirite se i osluškujte odjek. Sada vaša želja jasno odzvanja u ušima šefa kosmičke kuhinje.

Prizovite doživljaj ostvarenja svoje želje

Posle kristalisanja želje srca i fokusiranja namere, slede finija podešavanja frekvencije – uputstva šefu kuhinje o začinima i ukusu koji želite da osetite. Zamislite da vam se želja ostvarila. Vidite sebe u svom zadovoljstvu, blagostanju, trijumfu. Osetite to. A zatim živite u toj stvarnosti. Na taj način zakon uzroka i posledice radi za vas. Doživljavanjem posledice proizvodite uzrok.

Da li sada shvatate zašto vam se strahovi redovno ispunjavaju?

Mi ne znamo najbolji način, ali kosmos zna

Ne znamo kako će nam se želja ostvariti. Imamo svoje zamisli o tome šta je najpraktičnije, šta nam je najlakše i kako bismo mi to izveli očas posla. Ali da to tako ide, do sada bi bilo završeno. Možda nam se način na koji naša želja postaje naša stvarnost uopšte neće dopasti. Možda će nas uplašiti, ili zbuniti. Ali držimo se želje srca, fokusa namere i otvorenosti i pustimo šefa kosmičke kuhinje da radi svoj posao.

Nikad ne odustajte

Ako odustanete od jedne porudžbine, šef kosmičke kuhinje neće shvatiti ozbiljno ni sledeću. Prebaciće vas kod konobara, pa se njima izvoljevajte i predomišljajte.

Nikad ne odustajte od želje svog srca. Nikad, nikad, ni u sledećem životu.

Izvor fotografija: pinterest.com, weheartit.com, behance.net


Aleksina Đorđević

Comments