Da li ste možda raspoložene da ovog proleća promenite svoj izgled? I to drastično. Jer, zašto da ne?! Nova sezona, novi period u godini, nešto novo se i u vašem životu treba desiti. A šta je ono što će se najviše primetiti na vama? Pa, zna se – kosa. Da, da, lepo pretpostavljate na šta želim da vas nagovorim – promenite frizuru! I to sasvim. Dovoljno dugo ste posećivale frizera samo da biste skratile procvetale krajeve ili da biste ofarbale izrastak. Vreme je da nešto mnogo očiglednije uradite sa svojom kosom, a to je da se ošišate. Na kratko. U redu, možete svoje duge pramenove skratiti najpre na zavodljivi paž, ali nakon toga prosto morate isprobati i sasvim kratku, “dečačku” frizuru! Pa šta, jednom se živi (vreme je da to kažemo i u trenucima donošenja dobrih odluka), kosa će porasti, šta vas košta da pokušate? Najzad, možda se toliko oduševite da više nikada ne poželite da kosu pustite da poraste duže od ušiju!

Upravo zato, želim da podelim sa vama neke od najboljih kratkih frizura na koje sam naišla kada sam za sebe tražila “model” po kome ću se ošišati. Izbor je toliko veliki da mi je zaista bilo teško da se odlučim koje da vam pokažem, ali i koje i sama da odaberem. I zapravo, u tome je čar. Kratke frizure su tako slatke, otkačene i kreativne da prosto jedva čekate sledeći odlazak kod frizera kako biste isprobale novi način šišanja.

Kako sam i sama imala kratku kosu (sada sam u fazi smišljanja šta novo da uradim sa kosom) mogu vam iz prve ruke reći sve prednosti ovih neodoljivih frizura. Možda se već i dvoumite i polako “naginjete” ka tome da se ošišate, ali brinete se kako će vam stajati. To je sasvim u redu. Ali, ako imate lepo i skladno lice, nema razloga da budete sumnjičave. Ako vam stoji da kosu sasvim sklonite sa lica, i kratka kosa će vam odgovarati. Osim toga, sada makar ima milion aplikacija pomoću kojih možete “predvideti” krajnji rezultat.

kratka kosa 2 Neka KRATKA kosa bude tvoj izbor ovog proleća kratka kosa 3 Neka KRATKA kosa bude tvoj izbor ovog proleća kratka kosa 4 Neka KRATKA kosa bude tvoj izbor ovog proleća
Comments