Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/3

Kako se približava Dan zaljubljenih ono što je svima koji su zaljubljeni u glavi, a možda i onima koji nisu, jeste šta to crveno obući da se privuče ili pojača ljubav, a pored nje i strast. Da, crvena boja je definitivno boja ljubavi, strasti i požude, zbog čega je devojkama najbolji način da se stilizuju za ovaj dan odluka da obuku jednu klasičnu, crvenu haljinu. Zvuči dosadno? Pa, kao i mala, crna haljina i ova će vam odlično pristajati, a sigurno je da nikada neće biti dosadna. Ako ne veruješ, onda se uveri i sama, tako što ćeš videti kako neke od omiljenih poznatih dama izgledaju u crvenim haljinama.

Amal Kluni zna šta znači biti dobro stilizovan, zna kako da bude uvek u trendu, ali i da sve one popularne trendove prilagodi svom ličnom stilu i ukusu. Jedno od njenih “crvenih” izdanja, baš ovo između elegancije i ležernosti, odličan je pokazatelj šta jedna ovakva haljina može da uradi sa vašim stilom.

crvena haljina 1 Neka ti IT poznate žene budu stilska inspiracija za Dan zaljubljenih

Ni Blejk Lajvli nam nije ništa drugačije poznata, nego kao jedna od najbolje obučenih glumica sadašnjice kada je svetska scena u pitanju. Skoro da nema trenutka kada ćete reći da na njoj nešto ne valja, da nije dobro iskombinovano, već uvek izgleda fantastično. Baš kao u ovoj lepršavoj haljini u klasičnoj crveno-crnoj kombinaciji boja, sa izazovnim dekolteom.

crvena haljina 2 Neka ti IT poznate žene budu stilska inspiracija za Dan zaljubljenih

Editors choice