Omiljeni komad garderobe mnogih devojaka su upravo farmerke. A, kada malo bolje razmislite, nije ni čudo. Ovaj genijalni “izum” stoji svima, može se nositi u svim prilikama, praktičan je, udoban… Ma, farmerke su savršene! Svaki put kada nemate blage veze šta da obučete, dobar džins, jednostavna majica i zanimljiv aksesoar vas bukvalno mogu spasiti za nekoliko minuta i uz malo truda. A osim toga, u farmerkama uvek možete da izgledate moderno i stilizovano, ali i vrlo originalno ukoliko odaberete neki vintidž model.

E, kad smo već kod modela, ono što je možda najveća prednost farmerki jeste to što ima toliko modela da ne znate koji biste pre probale i nosile. “Cele”, iscepane, pripijene, široke, sa niskim ili visokim strukom, crne, u boji… Bukvalno bismo poželele da od svakog modela imamo po jedan par! A možda ih već i imate?

Naša opsesija ovih dana jesu farmerke koje su mnoge strane blogerke ponele, a i nas su osvojile na prvi pogled. Reč je o farmerkama sa rasečenim nogavicama koje su pomalo retro, ali tako neodoljive. A što je još bolje, možete ih napraviti same u samo dva poteza!

farmerke 2 Neka tvoje farmerke budu još više kul u samo DVA poteza
Comments