Koži je uvek potrebno pružiti odgovarajuću negu, a čini se da su zimski i letnji meseci naročito zahtevni. U principu, to mu dođe veći deo godine, ali shvatate poentu. Treba voditi računa o nezi i lepoti kože ukoliko želite da i same budete lepe i tako se i osećate.

Leto se bliži, a znamo da sunce, morska voda ili voda puna hlora iz bazena isušuju kožu. Sve to, u kombinaciji sa šminkom, parfemima i ostalim proizvodima i preparatima koje koristimo za ulepšavanje, predstavlja pravi stres za našu kožu. Zato, ukoliko želite da vaša koža tokom cele godine, a naročito leti, i dalje bude prelepa, vodite računa o ovim stvarima.

Najpre, leto je vreme odmora i mnogo sati provedenih na suncu tako da je pod broj jedan odabrati odgovarajuću kremu sa zaštitnim faktorom. Nema ničeg goreg od opekotina od sunca koje neprijatno zatežu i peku i često umeju da budu jako bolne. A ako se vi tako osećate, šta mislite kako je koži? Osim toga, znate i da preterano izlaganje suncu ubrzava starenje? Dakle – UV zaštita!

koza 22 Neka vaša koža i LETI bude prelepa
Comments