Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kroz stare ramove milion uspomena. Velike igranke, prevelike ljubavi, staro dobro, prošlo vreme. Moda se vraća, vreme nikada. Baka je već ispričala svoju priču, davno je naučila od života šta je vredno i ne može se sa mnom nikako složiti oko mnogih stvari. Roditelji iskolače oči na luda pravila današnjice, a mami ne možeš nikako objasniti zašto taj noćni klub počinje da radi tek posle ponoći. Eh, ne znam ni ja, nova vremena, uklapamo se u kliše današnjeg doba.

Mislim, otac je prišao mami na igranci koja je trajala do 10 sati, a deda je strogo naredio da kući ne bude posle ponoći, i znate šta, izrasli su u zrele i odgovorne ljude, iako nisu bančili kao mi danas do zore.

Nemojte me pogrešno shvatiti, evo zbog čega vam sve ovo pišem.

Ona je mega maloletna, ima 13, tek puni 14, ali nevinost nema, oduzeo joj neki šmeker na velikom odmoru. Oni se drogiraju, jer beže od problema, misleći da je rešenje u tome – kad shvate, bude kasno. Ona je silovana, ali ćuti, danas svet ne sluša, danas svet propada. Ona nema novac za hleb, a ima fakultetsku diplomu, krvavo stečenu. Oni su puni keša, imaju pet razreda osnovne škole. Živela mafija, droga i silovanje, hajde da idemo ispod dna.

224670 208849815816139 111517758882679 647389 7143853 n Nekad se znalo voleti

Danas nam je isto potrebna ljubav i podrška da bi svet išao tamo kuda treba

Danas momci ne prilaze, ne pitaju za večeru, pitaju za Facebook, pitaju za seks, hoćeš, nećeš, odlaze. Danas devojke nisu kao pre, ne, nisu. Vreme je krenulo u nekom pravcu lepe materine, a ne osvrćemo se ni da se zapitamo gde će na kraju stati. Danas nije ljubav na ceni, nije zagrljaj osnov osmeha. Danas svi ćutimo u svojoj nekoj priči, mnogo je teže pronaći pravog prijatelja, danas je vrednost ono što pre mnogo godina nije bilo ni ispod dna. Devojkama su uzor veliki vokali Grand parade, momci počinju sve više da liče na devojke, ne znam što se, koji đavo, vojska ukinula. Marijana Mateus prodaje pamet po knjigama, postaje uzor maloumnim osobama. I tako redom u ovom sumanutom svetu, koji je izgubio svoj kolosek.

Lepo je kad si dete dok je period za to i kada to isto dete u sebi čuvaš čitav život, kada ne hrliš da odrasteš na nekim pogrešno baziranim normama.

Nekad se znao red, sad ga svi kršimo, no, možda se nekad i to promeni.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice