I opet sedite zbunjene, nervozne, jer ne znate šta da obučete i kakvu odevnu kombinaciju da sada osmislite kako biste izgledali odlično i ovog dana. Modne inspiracije nikada dosta, zar ne? Budući da se svakog dana postavlja to isto pitanje, nekada se ispostavlja kao da je to jedan od glavnih problema u toku dana. No, nemojte to tako shvatati, jer ideje su uvek tu negde, oko vas, pa i sad ovde, u ovom tekstu. Iscrpite mogućnosti ovih odličnih street style kombinacija i zablistajte gde god da želite da se uputite.

Iskoristite svoj kombinezon za neku od savršenih, jesenjih kombinacija. U trendu su kombinezoni sa dubokim dekolteima, pa ih kombinujte sa nekom košuljom koju ćete obući ispod. Ukoliko je kombinezon jednobojan, neka košulja bude zanimljivijeg dezena ili printa, kako bi “razbila” monotoniju celog autfita. Uz salonke, neku veću torbu i kaput ili mantil, izgledaćete zaista savršeno.

Neki od tvojih autfita se možda krije baš u ovim Street Style kombinacijama Neki od tvojih autfita se možda krije baš u ovim Street Style kombinacijama

Jesen vam daje brojne mogućnosti da se igrate garderobom. Iskoristite svoju suknju A kroja, koja je srednje dužine, a verovatno imate jednu takvu u svom ormaru budući da su već neko vreme u trendu. Ukombinujte ih uz neku bluzu ili džemper, te možda i jednu rolku, jer su i one jedan od trendova koje treba poneti. Uz čizme koje su do gležnjeva ili salonke, imaćete savršen stil.

Neki od tvojih autfita se možda krije baš u ovim Street Style kombinacijama2 Neki od tvojih autfita se možda krije baš u ovim Street Style kombinacijama
Comments