xw Neki to vole kruće

Dragi dnevniče,

ja k’o neka baba, stalno nešto zakeram i žalim se na popularnost određenih gluposti na fejsu i internetu uopšte.  Svakako, jedna od vrhunskih, ali svetski popularnih gluposti jeste izjava histerične narkomanke Merlin Monro (Marilyn Monroe): “I’m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.”.

Iliti u prevodu: “Ja sam sebična, nestrpljiva (histerična) i pomalo nesigurna (kompleksašica). Pravim greške, odnosno sranja. Ne možeš me kontrolisati (orgijam), i ponekad sam teška za istrpeti (ponekad?). Ali ako ne umeš sa mnom kada sam najgora, onda me svakako ne zaslužuješ kad sam najbolja.” A je l?

Kada to vidim u ličnom opisu neke devojke otme mi se tiho sa usana: “Ma, duvaj ga, budalo”.

Na kraju krajeva, moj najdraži dnevniče, je l bih ja sad trebalo da napišem mušku verziju ove skandalozne izjave, pa da razumemo koliko je idiotska?

Nešto tipa: “Ja sam sebičan, nasilan i pomalo bahat. Kockam se i jebem šta mi padne pod šlic. Ponekad sam “težak” za obuzdati se kad pijan lomim po kući. Ali ako ne umeš da primiš šamar-dva, da se nosiš sa mojim kockarskim dugovima i kurvama koje tarslačim, onda si drolja, ko te jebe, i ne trebaš mi takva.”

I je l to sad dva miliona muškaraca treba da napiše u “About me” na svom fejsbuk profilu?
Moj dnevniče.

Preuzeto iz: “Besmislenog dnevnika jednog H8-era”

vintagehllywood 2009060265458 MarilynMonroe9 original Neki to vole kruće

Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor “Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments