9814 Neko je rekao Coldplayland?

Blago Gvinet Paltrou

Na preksinoćnoj dodeli nagrada BRIT održanoj u Londonu, titulu najboljeg britanskog benda odnela je grupa Coldplay. U konkurenciji su bili još i bendovi Arctic Monkeys, Kasabian, Elbow i duo Chase & Status, međutim, po rečima Krisa Martina (Chris Martin), za grupu čiji je on frontmen konkurencije nema. U izjavi za “Daily Mirror” Martin je pomalo neskromno objasnio tajnu svoje pobede: “Da budem iskren, većina britanskih bendova se raspala. Blur više ne postoji, Pulp više ne postoji, Take That je na odmoru, mi smo jedini preostali bend za koji je moglo da se glasa. Ali nema veze.

Osim toga, Martin se našalio i na račun formiranja svojevrsnog brenda Coldplay: “Sve što sada želimo jeste da kreiramo svoj parfem, otvorimo nekoliko restorana i svoj tematski park. Planiramo da to sve dovršimo do 2016. godine, pa budite spremni.

Inače, bend Coldplay svojim nastupom i izvođenjem singla “Charlie Brown” otvorio je ovogodišnju dodelu nagrada BRIT. Pogledajte kako je to izgledalo:


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments