#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

116 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Džejn Birkin, Šarlote Gensbur, njena polusestra Kejt Beri i otac Serž Gensbur

Kada ste dijete roditelja umjetnika koji su u svoje vrijeme žarili i palili pariškom scenom šezdesetih godina, vjerojatno ne možete imati nezanimljiv život. Otac vam je Serž Gensbur (Serge Gainsbourg), provokativni francuski kantautor čije su pjesme većinom bile zabranjivane diljem svijeta, a majka Džejn Birkin (Jane Birkin), slobodoumna glumica i pjevačica prema kojoj je Hermès nazvao svoju najpoznatiju torbu “Birkin”.

Šarlot (Charlotte Gainsbourg) privlači pažnju na sasvim drugačiji način od svojih roditelja, ona je sramežljiva, ne šokira javnost, rijetko komunicira s novinarima, ali kada se pojavi, baci u sjenu sve svoje kolegice jer zrači pariškim chicom. Vjerojatno je jedna od rijetkih koja izgleda kao da se uopće ne trudi oko svog izgleda, a uvijek izgleda fatastično.

Charlotte Gainsbourg Yvan Attal Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Šarlot s mužem, Ivanom Atalom

Moglo bi se reći da je za njen jedinstveni stil zaslužna genetika – njena polusestra je Lu Diljon (Lou Dillion), koja je također poznata po svom osebujnom stilu, a možda čak i dugogodišnje bavljenje modom, ali Šarlot predstavlja nešto sasvim nekonvencionalno, nešto što bi rijetko koja druga žena znala tako dobro nositi. Oduvijek je svoja, ne slijedi slijepo trendove. Ujedinjuje muške komade odjeće sa ženstvenošću, nikad nije vulgarno obučena. Upravo je to ono što ju čini tako posebnom.

318 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Uvijek vjerna brendu Balenciaga

415 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Što se tiče stila, uvijek je dosljedna sebi

Nije tipična ljepotica, neki bi čak rekli da i nije lijepa, ali to je upravo ono nešto što ju čini zanimljivom. Ne trudi se izgledati mlađe, više sexy, ili zgodnijom, tako da je najčešće sasvim prirodna, bez trunke šminke, raspuštene kose, bez ikakvih frizura.

Mnogi su je dizajneri prozivali svojom muzom, no njena omiljena modna kuća je Balenciaga, kojoj je vjerna dugi niz godina i najčešće ju nosi od glave do pete.

511 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

S velikim prijateljem, kreativnim dizajnerom Balenciage, Nikolasom Geskijerom

Doista je uspješna u svom poslu, za nju kažu da sve čega se primi odradi savršeno. Majka Džejn ju je uvela u svijet glume, a od oca je naslijedila glazbenu crtu, tako da je dosta uspješna i u glazbenim vodama. Iako na vrhuncu karijere, dosta je tajanstvena, a to je jedan od razloga zašto nas još više intrigira.

67 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

I na pozornici se drži svog stila


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Editors choice