Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

116 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Džejn Birkin, Šarlote Gensbur, njena polusestra Kejt Beri i otac Serž Gensbur

Kada ste dijete roditelja umjetnika koji su u svoje vrijeme žarili i palili pariškom scenom šezdesetih godina, vjerojatno ne možete imati nezanimljiv život. Otac vam je Serž Gensbur (Serge Gainsbourg), provokativni francuski kantautor čije su pjesme većinom bile zabranjivane diljem svijeta, a majka Džejn Birkin (Jane Birkin), slobodoumna glumica i pjevačica prema kojoj je Hermès nazvao svoju najpoznatiju torbu “Birkin”.

Šarlot (Charlotte Gainsbourg) privlači pažnju na sasvim drugačiji način od svojih roditelja, ona je sramežljiva, ne šokira javnost, rijetko komunicira s novinarima, ali kada se pojavi, baci u sjenu sve svoje kolegice jer zrači pariškim chicom. Vjerojatno je jedna od rijetkih koja izgleda kao da se uopće ne trudi oko svog izgleda, a uvijek izgleda fatastično.

Charlotte Gainsbourg Yvan Attal Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Šarlot s mužem, Ivanom Atalom

Moglo bi se reći da je za njen jedinstveni stil zaslužna genetika – njena polusestra je Lu Diljon (Lou Dillion), koja je također poznata po svom osebujnom stilu, a možda čak i dugogodišnje bavljenje modom, ali Šarlot predstavlja nešto sasvim nekonvencionalno, nešto što bi rijetko koja druga žena znala tako dobro nositi. Oduvijek je svoja, ne slijedi slijepo trendove. Ujedinjuje muške komade odjeće sa ženstvenošću, nikad nije vulgarno obučena. Upravo je to ono što ju čini tako posebnom.

318 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Uvijek vjerna brendu Balenciaga

415 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

Što se tiče stila, uvijek je dosljedna sebi

Nije tipična ljepotica, neki bi čak rekli da i nije lijepa, ali to je upravo ono nešto što ju čini zanimljivom. Ne trudi se izgledati mlađe, više sexy, ili zgodnijom, tako da je najčešće sasvim prirodna, bez trunke šminke, raspuštene kose, bez ikakvih frizura.

Mnogi su je dizajneri prozivali svojom muzom, no njena omiljena modna kuća je Balenciaga, kojoj je vjerna dugi niz godina i najčešće ju nosi od glave do pete.

511 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

S velikim prijateljem, kreativnim dizajnerom Balenciage, Nikolasom Geskijerom

Doista je uspješna u svom poslu, za nju kažu da sve čega se primi odradi savršeno. Majka Džejn ju je uvela u svijet glume, a od oca je naslijedila glazbenu crtu, tako da je dosta uspješna i u glazbenim vodama. Iako na vrhuncu karijere, dosta je tajanstvena, a to je jedan od razloga zašto nas još više intrigira.

67 Nekonvencionalna lepotica: Charlotte Gainsbourg

I na pozornici se drži svog stila


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Editors choice