Večno lepa uz najnovije metode i otkrića kozmetičke industrije – poruka koju dobijam svakodnevno putem medija od kojih se danas ne mogu sakriti. A to “lepa” je striktno definisano, svaka sezona (proleće-leto, jesen-zima) tačno određuje oblačenje, šminku, debljinu struka, usana… I žena kreće u akciju: poseta raznim salonima, želim da izgledam kao “hit ovog leta”?!

Ima li mesta za mene koja samo želim da moja koža odražava ono kako se ja osećam: sveže, puna energije, blistavo. I to ne postižem make-upom. Trudim se da se bavim sportom koliko mi vreme dozvoljava (igram na žurkama, ponekad potrčim za autobusom, napravim okret u struku za 180°C za dobrim tipom), jedem zdravo (odem kod mojih na ručak nedeljom), pijem dosta tečnosti (valjda je i pivo tečnost?!).

Wannabe woman running late plus tekst 1 Nemam vremena da mislim na vreme

I da, sunce je štetno, UV zraci se kumuliraju, godine prolaze, a ja nikako da nađem vremena da mislim na vreme. A ono teče, panta rei… Ja sam specijalista kozmetologije, ne mogu da kažem da mi nije važno kako izgledam, očekujem da makar sebi ponudim nešto dobro, a što neće da utiče na moj “lični opis”.

U Nemačkoj sam videla proizvod “Spezial”, farmacija i priroda napokon na pravi način – iznutra, deluju na izgled moje kože, da bude zdrava, blistava i zaštićena.

Sigurna sam da sam unela sve potrebne vitamine, minerale i antioksidanse, moji “centri za lepotu” su ishranjeni na potpuno prirodan način.

Imam dovoljno životnog iskustva da mogu da tvrdim: svaka žena je lepa, svaka lepota je jedinstvena. Pomozimo sebi iznutra da se osećamo sigurno u svojoj koži i ne plašimo se vremena – to je samo iskustvo koje daje snagu.

Za više informacija posetite sajt i Facebook fan page.

Comments