Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Modni kreatori su skloni osmišljavanju najneobičnijih odevnih predmeta i aksesoara. U kombinaciji sa nekim drugim, svedenijim predmetima, i ekscentrični komadi mogu izgledati sjajno. Poslednjih godina je, pod uticajem mnogih poznatih ličnosti, sve popularnije nošenje neobičnih komada odeće i aksesoara. Ipak, dizajneri se nekada toliko zanesu, da počnu da stvaraju modne kreacije radi kreacija, a ne da bi ih neko nosio.

Slobodno možemo reći da se umetnost sastoji od stvari koje nemaju drugu namenu, sem da budu lepe. Ipak, teško je odgovoriti na pitanje koliko“nenosivi” dizajnerski komadi odeće i obuće mogu da se svrstaju u kategoriju umetnosti, a koliko predstavljaju samo dokonost sopstvenih kreatora.

Predstavljamo vam najneobičnije cipele sa krizom identiteta, koje (verovatno) ne bi ponela ni Lejdi Gaga.

neobicne cipele 1 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 2 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 3 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 4 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 5 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 6 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 7 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 8 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 9 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 10 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 11 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 12 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 13 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 14 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 16 Neobične cipele su u modi

Da li biste vi nosili neku od ovih kreacija?

Jasna Stanić

 

Editors choice