Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Modni kreatori su skloni osmišljavanju najneobičnijih odevnih predmeta i aksesoara. U kombinaciji sa nekim drugim, svedenijim predmetima, i ekscentrični komadi mogu izgledati sjajno. Poslednjih godina je, pod uticajem mnogih poznatih ličnosti, sve popularnije nošenje neobičnih komada odeće i aksesoara. Ipak, dizajneri se nekada toliko zanesu, da počnu da stvaraju modne kreacije radi kreacija, a ne da bi ih neko nosio.

Slobodno možemo reći da se umetnost sastoji od stvari koje nemaju drugu namenu, sem da budu lepe. Ipak, teško je odgovoriti na pitanje koliko“nenosivi” dizajnerski komadi odeće i obuće mogu da se svrstaju u kategoriju umetnosti, a koliko predstavljaju samo dokonost sopstvenih kreatora.

Predstavljamo vam najneobičnije cipele sa krizom identiteta, koje (verovatno) ne bi ponela ni Lejdi Gaga.

neobicne cipele 1 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 2 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 3 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 4 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 5 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 6 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 7 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 8 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 9 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 10 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 11 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 12 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 13 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 14 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 16 Neobične cipele su u modi

Da li biste vi nosili neku od ovih kreacija?

Jasna Stanić

 

Editors choice