Uvek smo u potrazi za nekim novim, boljim i još efikasnijim načinima koji mogu da pomognu u tome kako se neguješ, kako neguješ svoju kosu, kožu, nokte, te da uz njih uvek izgledaš svežije, lepše i odmornije. I zaista, takvih saveta je mnogo, što od onih koji će ti usmeno nešto reći, što na internetu koji je ovakvih saveta prepun. Mi smo neke izdvojili, neki poznatiji, neki manje poznati, ali su svakako neobični i iznenađujući.

Pivo

Ako ne voliš da ga piješ, tvoja kosa će sigurno voleti ovaj napitak koji je odličan za njen izgled, sjaj, za njeno zdravlje u potpunosti. Nakon pranja, na svoju kosu nanesi pivo koje je razblaženo istom količinom vode, a zbog vitamina i minerala koje sadrži, kosa će biti jača i izdržljivija. Osim toga, pivo možeš da iskoristiš i kao osnovu za brojne prirodne maske za kosu.

Bebi puder

Bebi puder nije samo za bebe, neko ga koristi kako bi se na kožu zasušile bubuljice i mitiseri, kako bi se sebum na licu manje video, odnosno, kako bi lice manje sijalo, ali može da se koristi i da da efekat dužih trepavica. Nanesi jedan sloj maskare, onda na trepavice nekom starom četkicom ili štapićem za uši nanesi bebi puder, te preko još jedan sloj maskare i imaćeš zaista iznenađujući efekat.

nega2 Neobični i efikasni saveti za negu i lepotu
Comments